O nas

mi smo izimanija =)

ZA NAMI JE...

veliko treking potovanj in odprav, ter mnogo zadovoljnih popotnikov, ki se vedno znova radi vračajo. Z razlogom! Od vzpona na najvišji afriški vrh, pohodništva po neokrnjenih gorskih območjih v Kirgizistanu, preletavanja džungle Madeire, do jahanja kamel v puščavi v Maroku in kopanja v Mrtvem morju na Jordanu. Povsvod smo po svetu. In vedno pripravljamo marsikaj novega! Pridruži se nam na dogodivščini življenja!

živimo za nove pustolovščine

V Izimaniji imamo radi treking potovanja. Pravzaprav živimo za njih. Tako je nastala ideja o ustanovitvi turistične agencije. Ljubezen do aktivnega odkrivanja novih dežel, narave, ljudi in kulture nas je spodbudila, da zbiramo pustolovce, kot smo sami in z njimi delimo svoje znanje in izkušnje ter se skupaj odpravimo v nove pustolovščine. Če iščeš aktivne počitnice, zanimivo in drugačno potovanje, nove izzive, dobro družbo, super organizacijo ali samo nov navdih si prišel na pravo mesto.

Kakšna potovanja organiziramo?

Naša potovanja vključujejo planinarjenja v višje in nižje ležeča gorovja po celem svetu ter po najlepših poteh. Organiziramo odprave nad 5000 metrov za tiste najbolj pogumne. Planinarimo po nedotaknjenih in manj obiskanih dih jemajočih pokrajinah. Organiziramo tudi lažje pohode. Vedno je veliko narave, pa tudi ogledi kulture in znamenitosti mest. Sodelujemo z lokalnimi vodniki in hoteli / prenočišči, da bi ti približali srce in dušo destinacij, ki jih obiščemo. Lahko tudi prilagodimo načrt potovanja po željah in pričakovanjih. Z nami si vedno brezskrben in varen. Poleg naše profesionalnosti ti ponujamo veliko pozitivne energije, smeha in zabave. Vse, kar potrebuješ za popolne počitnice! Izkušnje, ki jih skupaj pridobimo na teh dogodivščinah so neprecenljive in si jih zapomnimo za vedno...

Aktivno odkrivanje novih kotičkov sveta

Ali deliš z nami svojo strast do treking potovanj in odkrivanja skrivnih kotičkov sveta? Komaj čakaš, da doživiš čudovite pokrajine in zanimive kraje?

Profesionalni vodniki

Želiš na potovanje z izkušenim in usposobljenim vodnikom, s katerim se boš počutil varen? Želiš čim več izvedeti o destinaciji, kamor greš?

Dobra družba in nepozabna izkušnja

Si rad v dobri družbi z veliko pozitivne energije, smeha in zabave? Rad deliš z ljudmi nepozabne izkušnje, ki ti bojo ostali v spominu celo življenje?

Popolna organizacija

Bi rad popolno organizacijo, da se lahko kar najbolje sprostiš in uživaš v svojem prostem času in pohodniški avanturi v neznanem kraju?

Zato smo mi tukaj, da uresničujemo tvoje sanje! =)

ZAKAJ POTOVATI Z IZIMANIJO?

kaj pravijo o nas naši DRAGI popotniki?

"Bila sem na zelo lepem in zanimivem trekingu po otoku Mljetu v mesecu oktobru letos. Še pred tem pa v S. Makedoniji. Agenciji Izimanija vse pohvale za izpeljan program, vedno! Kot je objavljeno....še posebej HVALA Izidorju za ves njegov trud."​
Branka P.
Redna Izimanija popotnica
"Vse njegove ture, ker je super vodnik, korekten, se zelo dobro znajde v vsaki situaciji."
Pavla Č.
Redna Izimanija popotnica
"Odličen treking po lepotah in divijini Kirgizije. Manjkali niso niti turistični izleti. Uživali smo 100 na uro. Za češnjico na vrh torte pa smo ob kičastem vremenu uživali na vrhu Peak Učitelj-a na dobrih 4500m. 😉 Norooo! Gremo še kdaj kam!" 😉
Tadej T.
Treking Kirgizija 2019
"Ravno vrnila iz trekinga na Ararat. Vzdušje skupine več kot odlično, organizacija in vodenje vodnika Izidorja pa za čisto desetko. Tako, da priporočam potovanja IZIMANIJO."
Jerneja J.
Treking Ararat 2019
"Super treking po najvišjih vrhovih Bolgarije. Odličen vodič Izidor in zelo ugoden aranžma. Vsekakor se udeležim trekinga še po kateri drugi državi."
Davorin L.
Treking Bolgarija 2019
"Najboljša agencija. Potujem samo z njo. Všeč mi je, ker se vedno počutim varno. Vse, kar je v opisu potovanja, je izvedeno. Vzdušje odlično. Cenovno je zelo ugodna. Toplo priporočam!"
Damjana D.
Redna Izimanija popotnica

Izidor Furjan, direktor Izimanije, je navdušen popotniški vodnik, mednarodno licenciran vodnik za alpinizem UIAA, alpinistični pripravnik, gorski stražar ter po izobrazbi geograf in anglist. Kot velik pustolovec in popotnik ima že skoraj pol sveta v nogah. Je poln idej za zanimiva, drugačna in aktivna potovanja, ki nenehno plenijo njegovo domišljijo. Zagotovo tudi ta trenutek pripravlja nekaj novega. =)

"Zame potniki niste številke ali imena – zame ste osebe, popotniki, planinci, kolegi in tudi prijatelji.
Vabljeni v našo družbo!"
Izidor Furjan
Direktor in ustanovitelj Izimanija d.o.o.

Preberi si izkušnje in mnenja naših potnikov 🙂

IZIMANIJA d.o.o., turistična agencija

  Ptuj, Grajena 74
  Republika Slovenija

Email: info@izimanija.si

Telefon: +386 70 614 784 (WhatsApp / Viber)

Davčna številka: SI 34251839
Registrski organ: Okrožno sodišče Ptuj
Matična številka: 8278571000

 

 

Hvala, da si del naše uspešne zgodbe!

Naša potovanja v Izimaniji vključujejo planinarjenja v višje in nižje ležeča gorovja po celem svetu, od lahkih pohodov do visokogorskih odprav nad 5000 metrov.

Turistična agencija z licenco Gospodarske zbornice Slovenije za organiziranje in prodajo potovanj. Za primer nesolventnosti imamo sklenjeno zavarovanje pri Zavarovalnici Sava za leto 2021.

Od marca 2018 poslujemo samo preko spleta – spletna poslovalnica. Strankam smo na voljo preko telefona, emaila ali po predhodnem dogovoru tudi v živo. V kolikor trenutno nismo dosegljivi, zagotovo osvajamo enega najvišjih vrhov in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

CLOSE
CLOSE