Naše poslanstvo je organizirati zanimiva (treking) potovanja in izlete za zaključene skupine. Vedno se trudimo, da je vse dobro organizirano in tudi izvedeno s strani turističnega vodnika. Najpomembnejše so vaše izkušnje, mnenja, ideje in predlogi, da bomo vnaprej pripravljali še bolj nepozabna doživetja. Naše potnike prosimo za izpolnitev anonimne ankete, kamor podajo svoja iskrena mnenja – za nas še kako pomembna. V nadaljevanju je nanizanih nekaj izkušenj potnikov iz leta 2016:

 • Všeč mi je, da je izlet v stilu planinskega in ne turističnega in takšen naj bo pristop tudi v bodoče – tudi pri zbiranju udeležencev. (Treking Tenerife 2016)

 

 • Popestrite vsak dan, največ pa je vredna dobra voljo in prijaznost ! Srečno dalje! Na splošno sem zadovoljna, ocena prava dobro! (Treking Tenerife 2016)

 

 • Bilo je veliko pozitivnega, najbolj pa me je navdušilo naslednje:
 1. Srčnost glavnega organizatorja, ki navdušuje tiste, ki nismo bili prvič znova in znova!
 2. Prevoz skoraj od domačih vrat do letališča, da se s tem ni bilo potrebno ukvarjati
 3. Izbor hotela
 4. Predhodne pravočasne informacije glede leta, jezika, denarja, prtljage – vse je bilo točno tako, kot je bilo zapisano
 5. Pogovor po turi na El Teide, vsi smo imeli možnost povedati svoje mnenje in prav je tako, da se stvari sproti urejajo
 6. Jutranja kava (malo za šalo, veliko zares) (Treking Tenerife 2016)

 

 • Izlet je bil organiziran in voden na nivoju, ki je primeren za družbo planincev. Pohodi so bili izbrani tako da smo vsi zmogli, veliko lepega videli in se imeli čas družiti. Vodenje je bilo umirjeno in hkrati učinkovito. Ker tudi sama vodim skupine in poznam zahtevnost vodenja velikih skupin lahko čestitam Izidorju in njegovi agenciji za opravljeno delo. (Treking Kornati 2016)

 

 • Vse je bilo izpeljano vrhunsko na nivoju in pohvale za vso fleksibilnost. (Treking Kornati 2016)

 

 • Tebi in tvojim zaupam, da se bomo imeli fajn(Treking Pelješac 2016)

 

 • Vodenje dobro, prilagajanje pohodov glede na vreme pohvalno. (Treking Pelješac 2016)

 

 • Pri vodenju in organizaciji mi je bilo všeč, da so bile vse predvidene/zapisane točke izleta izpeljane kljub dežju in da si ob ovirah, ko ni šlo vse po planu, ponudil aktivnost, ki ni bila v načrtu (izlet v Vrbosko in Jelso, sprehod po Šučuraju). Všeč mi je bilo tudi, da kar rečeš/zapišeš, da to izpelješ, da poveš o vsakem kraju nekaj najosnovnejših informacij in da ni preveč podrobnih podatkov, da svetuješ kako se obleči in obuti za naslednjo aktivnost, da sproti poveš katere otoke/gorovja/kraje vidimo med vožnjo, da dobimo natisnjen mini zemljevid Hvara za orientacijo, da izbereš ture tako, da se ne vozimo/hodimo po istih poteh, ampak vidimo čim več različnih krajev/poti, da smo si lahko ogledali kratek posnetek o Hvaru ter da poveš kaj lahko kje počnemo/si ogledamo v prostem času, ko hodimo naokrog sami v nepoznanih krajih. (Prvomajsko planinarjenje po Hvaru 2016)

 

 • Mi je všeč, da se drži dogovorjenih ur, ni nepotrebnega čakanja, dovolj prostega časa in vseeno izkoriščen čas. (Prvomajsko planinarjenje po Hvaru 2016)

 

 • Mladi ste polni idej, drugače pa so mi te morske variante všeč. (Prvomajsko planinarjenje po Hvaru 2016)

 

 • Vodenje in organizacija sta bila odlična. Sam program mi je bil všeč, tudi točnost. Všeč mi je če se pove dolžina pohoda, zahtevnost, opozori kaj bi bilo potrebno vzeti s sabo… Mi smo sicer člani PD, ampak to je bolj rekreativne narave zato včasih rabimo kakšno opozorilo-ha ha ha!! Bilo je odlično! (Jesensko planinarjenje po Hvaru 2016)

 

 • Kar se mene tiče mi je bilo vse pojasnjeno. Povedano na razumljiv način. Glede na različnost skupine glede na leta mi je bilo všeč, da je bil organiziran prevoz na pol poti, z tiste, ki ne zmorejo cele. Sicer se pa lahko vsak sam odloči, če gre na turo ali si vzame dan dopusta. (Jesensko planinarjenje po Hvaru 2016)

 

 • Pohvalim vodenje in organizacijo potovanja, tudi odnos vodnika do potnikov. Želim mu še veliko uspešnih potovanj s čim manjšimi zapleti. (Jesenski treking Tenerife 2016)

 

 • Krotiti tako zelo veliko skupino različnih interesov verjamem, da je zelo težko. Tebi je to uspelo vrhunsko, brez zapletov in z sproščenim vzdušjem….. : ) (Jesenski treking Tenerife 2016)

 

 • “Kapo dol” se reče takemu vodenju in organizaciji. Odlično, kaj odlično, super odlično vodenje in organizacija. SAME POHVALE!  (Jesenski treking Tenerife 2016)

 

 • Vse po pričakovanjih glede na to, da je osnovano za planinarjenje in spoznavanje krajev, narave, posebnosti oceanskega podnebja in vulkanskim plaž. Bi pa bila en dan še vseeno na tisti fajni plaži. (Jesenski treking Tenerife 2016)

Zavedamo se, da so mnenja drugih udeležencev še kako pomembna za dobro reklamo od ust do ust, in prepričani smo, da bodo dobre izkušnje z nami kmalu našla vaša ušesa (v kolikor to že niso). V primeru vprašanj, predlogov ali idej smo vedno na voljo preko spodnjega kontaktnega obrazca:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE