Mnenja naših potnikov so za nas ključnega pomeni, saj so pokazatelji ali delujemo v pravi smeri ali ne. Ali so naši potniki z našimi programi, organizacijo, izvedbo, vodniki zadovoljni ali ne. Ob koncu vsakega potovanja imajo udeleženci priložnost in možnost, da svoje dragoceno mnenje podajo skozi anonimno anketo. V nadaljevanju je nanizanih nekaj mnenj naših potnikov iz potovanj leta 2017:

Vodnik Rok je svoje delo opravil profesionalno: prevažanje s podzemnim vlakom je z njim bilo povsem enostavno, tudi varno. Predstavitev znamenitosti po programu je zajemala vse potrebne podatke, dijake je ohranjal  motivirane. Dobro govori angleško in v mestu je povsem domač. Kot spremljevalni učitelj sem po dolgem času tudi sama zadihala in uživala v izletu. (Šolska ekskurzija London 2017)

Organizacija je bila popolna. Izidor, moram ti dati en velik poklon, da si tako suvereno obvladoval situacijo kljub tvoji mladosti. Izbor izletov je bil fantastičen, za vsakega nekaj. Hvala za potrpljenje z nami.  (februarski treking Tenerife 2017)

Več kot odlično vodenje in organizacija. Sproščeno, pa kljub temu dosledno. Ravno prav organizirano, da je bil dan prijetno zapolnjen. Pestro, niti dan ni bil enak dnevu. Vedno kaj novega in zanimivega. Vzdušje prijetno, skoraj “družinsko”. Hvala! (februarski treking Tenerife 2017)

Nobenega hitenja , slabe volje , priganjanja.  Zelo srčen vodnik.  Videlo se je ,da je bil srečen in zadovoljen ,ko je bilo nam všeč in da mu to ni zgolj delo .Obvestila so bila sprotna in pravočasna.  Nič ni manjkalo. Nikjer nismo čakali, ni bilo zamud..  (februarski treking Tenerife 2017)

Moram napisat, da se glede na starost vodiča obnaša zelo profesionalno, tako, da smo vsi udeleženci vse prehodili in si vse ogledali, kar smo imeli v programu. Bravo (februarski treking Tenerife 2017)

S čudovito družbo sem preživela nepozabno potovanje polno lepih spominov. (marčevski treking Maroko 2017)

Bilo je izredno dobro in nepozabno. (marčevski treking Maroko 2017)

Organizacija je bila izvrstno izpeljana. Glede vodenja pa sem pogrešala kdaj kakšno pohvalo za celotno skupino. (marčevski treking Maroko 2017)

Vsi trije vodniki ste bili super. Znate z ljudmi. Sami pohodi so bili dobro organizirani in prilagojeni sposobnostim posameznikov. Hvala za prijetno presenečenje (darilce), ki nas bo še dolgo spominjalo na naše skupno druženje na Hvaru. Dodana vrednost. (aprilski treking Hvar 2017)

Organizacija je taksna,kot jo lahko “zrihta”  Izidor = vse super.!!!!!😉  (aprilski treking Hvar 2017)

Organizacija je bila super,Izidor ti si pravi vodja in organizator,vse je teklo kot po maslu,imaš dober občutek za tajming glede prevozov z ladjicami nikjer se ni brezveze čakalo in nobenega nismo pozabili ali izgubili. (aprilski treking Hvar 2017)

Vsa pričakovanja izpolnjena, hvala. posebej mi je ljubo, da je bilo vedno na voljo več možnosti…da sem lahko izbirala. (aprilski treking Hvar 2017)

Vsa pričakovanja so bila izpolnjena. Želimo si še takšnih izletov, pohodov in druženja. (aprilski treking Hvar 2017)

Lucija : vedno preštela, če smo vsi, preverjeno dala informacije vsakemu udeležencu, prilagodljiva željam skupine in trenutnim razmeram.

Izidor : veliko uporabnih in zanimivih informacij o kraju in okolici, kjer smo se nahajali, dobra organizacija, poznavanje terena in ljudi, ki smo jih spoznali znotraj programa .

Jelena : prava ljubiteljica svojega mesta, promotorka v pravem pomenu, enciklopedija Splita v živo pa vendar ne zgodovinsko dolgočasno , ampak aktualna, kot je splitska palača sama.

Milan : z Lesterjem prava doza pozitivizma po oblačnem jutru tega dne, lokalni planinec, ki zna pokazati lepote svojega otoka, dobro poznavanje okolja, nastanka pokrajine. Povedal veliko zanimivega, se hecal in se odlično vklopil v skupino. Njegov motivacijski rek : smo na pol poti, še 15 minut! , bo ostal v spominu.  (prvomajski treking Brač in Šolta 2017)

Pričakovanja so bila krepko presežena, teh 5 skupnih dni je minilo kot bi mignil. Super. (prvomajski treking Brač in Šolta 2017)

Presenetil je nivo hotela  in urejenost otoka, pričakovati je bilo nižji standard. Ponujenih bilo več ogledov z lokalnimi ljudmi, kot je bilo pričakovati, kar je zelo pozitivno. Pričakovanja dobrega prvomajskega izleta so se dodobra izpolnila. (prvomajski treking Brač in Šolta 2017)

Program je bil odlično zastavljen, izbira destinacij, ogledov in pohodov vrhunska, seveda ob prav takšnem vodenju vseh vodičev, natančnost izvedbe in prilagoditev tempu ter majhnim željam skupine. Tudi prevoz je bil zanesljiv, prijetna vožnja, na vremenske neprilike – veter se žal ne da vplivati…Krasen dopust, polne baterije, okusna kulinarika, večerna glasba, pa prečudoviti Brač s svojim naravnim bogastvom. HVALA in še kdaj. (prvomajski treking Brač in Šolta 2017)

Kot vedno,strokovno,dostopno in prilagojeno vsem. (poletni treking Slovaška in Madžarska 2017)

Obdržite dobro organizacijo,  dober se mi zdi sistem izbire lažje in težje variante pohoda v enem dnevu, ko se lahko le en dan prej odločaš, kaj izbereš glede na razpoloženje tisti hip. (poletni treking Slovaška in Madžarska 2017)

Bilo je lepo in upam, da se naslednje leto spet vidimo, saj pričakujemo nove poti, nova doživetja…pa seveda, da bomo ostali v dobri kondiciji…. (poletni treking Slovaška in Madžarska 2017)

Nimam pripomb, vse je funkcioniralo. Ker smo praktično vsi osvojili vrh, se kaže da je sistem aklimatizacije in hoje pravilno izbran. (julijski treking Damavand 2017)

Velja vsa pohvala agenciji, da se trudi, da lahko vsi udeleženci dosežejo vrh. Vrh je pač glavni cilj vsakega udeleženca. Morebitnim kandidatom za Damavand ali kakšen drug pettisočak bom vsekakor priporočil Izimanijo.  (julijski treking Damavand 2017)

Vodenje prijetno in nevsiljivo profesionalno. Občudujem pripravljenost ture, pestrost, razgibanost, vključujoč veliko lokalnih posebnosti, značilnosti. Vodnik ob pravih trenutkih odločen in dosleden, sicer “mehak” (prilagodljiv je morda boljši izraz). (jesenski treking Brač in Šolta 2017)

To je zelo zahteven projekt in je opravljen skoraj brezhibno. Vse je potekalo umirjeno in varno, kljub temu, da je bilo treba pohiteti. Sama hoja je bila obvladljiva za vsakogar. (jesenski treking Brač in Šolta 2017)

Primerno je poskrbljeno za strokovno razlago na vseh lokacijah, ki smo jih obiskali. Posebej je treba pohvaliti Ano v Splitu in gospoda, ki je razkazoval manastir. (jesenski treking Brač in Šolta 2017)

Na pot sem odšla brez posebnih pričakovanj, celo s precejšnjo mero negotovosti zaradi velikosti in (starostno) pisanosti skupine. Preživela sem pet zares lepih dni, veliko novega izvedela, spoznala. Ljudje večinoma prijetni, čeprav sem bolj samotar, sem se dobro počutila in naredila (sama s seboj) test prilagodljivosti. Iskreno izrekam samo pohvale, ni bilo nobene slabe izkušnje ali celo razočaranja. Za svoj prispevek (v eur) smo dobili MAXimalno. Se še srečamo. Celo na podobni turi ali pa na kakšnem aktivnem trekingu v manjši zasedbi. Hvala. (jesenski treking Brač in Šolta 2017)

Organizacija je bila odlična, vodenje super. (jesenski treking Madeira 2017)

Nadaljujte z takim tempom,veseljem in užitkom naprej,bomo zadovoljni mi in vi. (jesenski treking Madeira 2017)

Všeč mi je bilo da je bilo ob vodenju videt da ima vodnik izkušnje na tem področju… (jesenski treking Maroko in Toubkal 2017)

Všeč mi je bilo tudi da se je vodnik povezal z našo skupino in ni tega jemal kot 100% službeno obveznost – osebni pristop…. Itak pa smo bili taka skupina da mu nismo delali težav (ha, ha) (jesenski treking Maroko in Toubkal 2017)

Najboljša in najbolj vredna reklama, ki jo imamo so mnenja in izkušnje naših zadovoljnih potnikov. Zadovoljni potnik, planinec, avanturist je za nas najpomembnejši segment agencije. Mi delamo za vas spoštovani potniki- vaše zadovoljstvo pa je naša nagrada. Hvala vam, ker ste! 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE