Izlet Aqualandija

Izlet v vodni park@aqualandia.it

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine (maj – september)

Program enodnevnega izleta v vodni park Aqualandija: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Italije v zaledje slovitih Benetk do letovišča Lido di Jesolo. Aqualandija je največji vodni park Italije in eden največjih v Evropi in vključuje tudi najvišji tobogan, najvišji bungee jumping in edini bazen s peščenim dnom v Evropi. Za animacijo poskrbijo gusarji, Peter Pan in mnogi drugi. V vodno zabaviščnem parku Aqualandija bomo doživeli dan najlepših sanj poln iger, zabave in razvedrila. Popoldanski povratek proti Sloveniji kamor prispemo v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v zabaviščni park Aqualandija: 52€/osebo min 40 potnikov oziroma 62€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami voznika,
  • Celodnevna vstopnina v vodno zabaviščni park Aqualandija,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Vstopnine, osebna poraba, kosilo in aktivnosti izven programa.

Popust: otroci imajo odvisno od starosti popust v višini razlike med ceno vstopnice za odraslo osebo.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v vodni park Aqualandijo lahko nadgradimo z ogledom Benetk, s postankom na drugih lokacijah, v Trstu, s podaljšanim izletom v Gardaland, ob Gardsko jezero, Benetke ali Milano, ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta v Aqualandijo ali povpraševanje za šolski izlet oz. zaključni izlet v okviru vaše zaključene skupine. Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE