Izlet Benetke

Izlet v Benetke ©flixbus.si

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta v Benetke: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja z avtobusom proti slovenski obali do Pirana, kjer se bomo vkrcali na katamaran Prince of Venice in z njim odpluli proti Benetkam. Benetke so glavno mesto italijanske dežele Benečije. Svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov se razteza prek številnih majhnih otokov v močvirni morski plitvini ali laguni na zahodni obali severnega dela Jadranskega morja. Laguna obsega obalo od ustja rek Pad na jugu in Piave na severu. Mesto ima približno 318.000 prebivalcev. Po prihodu v  pristanišče San Basilio, bo sledil sprehod do trga Svetega Marka, kjer se bo pravi ogled Benetk šele pričel. Med zunanjim ogledom mesta bomo poleg Markovega trga lahko občudovali baziliko Svetega Marka, Doževo palačo, most Rialto, knjižnico, stolp z uro, most vzdihljajev, Canal Grande ter ostale lagunske kanale ter edino prevozno sredstvo v Benetkah, čoln ali gondolo. Po skupnem ogledu bo sledil prosti čas za samostojno raziskovanje mesta, nakupe ali vožnjo z gondolo po kanalih. V popoldanskih urah vrnitev in vkrcanje nazaj na katamaran ter plovba proti Piranu. Odhod iz Pirana in vožnja proti domu, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Benetke: 74€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 81€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji ter dnevnicami voznika,
  • Vožnja s katamaranom Prince of Venice na relaciji Piran-Benetke-Piran,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije v Benetke ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet v Benetke lahko nadgradimo z vožnjo z ladjico na otok Murano, ki slovi po izdelovanju stekla ali bližnji Burano, ki slovi po čipkah; z vožnjo z ladjico oz pristanišča San Basilio do bližine Markovega trga in nazaj; z notranjim ogledom katere izmed križark, ki so priplule v Benetke ter s kosilom na ladji; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet v Benetke lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE