Dvodnevni izlet v Beograd in Novi Sad©cid.mk

Termin:  2 dni po dogovoru za zaključene skupine

Program dvodnevnega izleta v Novi Sad in Beograd:

Prvi dan: Zbor udeležencev na dogovorjenem mestu v (zelo) zgodnjih jutranjih urah in vožnja mimo Zagreba proti Srbiji. V Beograd prispemo v dopoldanskih urah. Sledi postanek na beograjski tržnici v bližini reke Donave, kjer bomo imeli nekaj prostega časa za nakupovanje. Nato se bomo z avtobusom obkrožili Novi Beograd in si pogledali Beli dvor, stadion, najstarejšo tiskarno, cerkev Sv. Marka, stavbo priljubljena postaje TV Pink, ostanke Nato bomb itd. Obiskali bomo Hišo cvetja, v kateri je grobnica Tita in Muzej 25. maj. Peljali se bomo do hrama Sv. Sava, ki je ena izmed največji pravoslavnih cerkva na svetu. Med vožnjo bomo imeli priložnost videti trg Slavija in trg Nikola Pašiča. Sledi sprehod po mestu do parka Kalemegdan, kjer se nahaja tudi beograjska trdnjava z več spomeniki. Ogled saborne cerkve oz. beograjske stolnice.  Nekaj prostega časa za samostojne oglede ali kosilo v lokalni restavraciji v lastni režiji. Vožnja do Novega Sada, ki je drugo največje mesto Srbije. Namestitev v hotelu. Večerja. Ogled ulice Laze Telečkog, ki je središče nočnega življenja v Novem Sadu. Priložnost za pokušino tradicionalne rakije in medovače. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Sledil bo ogled trdnjave Petrovardin, na pobočjih Fruške gore, ki je včasih služila vojaškim namenom in ima kar 12 km podzemnih tunelov. Ponuja odličen pogled na mesto. Odpravili se bomo v mestno središče in si ogledali trg Svobode s katedralo, mestno hišo, pravoslavno škofijsko palačo itd. V samem centru bo na voljo tudi nekaj prostega časa za obisk kakšne restavracije, kjer boste lahko okusili njihovo bogato kulinariko ali pa opravili še kakšen nakup spominkov. Popoldanski povratek v smeri Zagreba in naprej proti Sloveniji, kamor predvidoma prispemo zvečer.

Cena dvodnevnega izleta v Beograd in Novi Sad 95€/osebo min 45 potnikov; 125€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Ljubljane ali Maribora  (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi).

Vključeno

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški, takso v Srbiji, dnevnicami ter namestitvijo dveh voznikov,
  • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
  • Vse zunanje in avtobusne oglede po programu – vključno z ogledom mestnega jedra Beograda in Novega Sada,
  • Vstopnina in ogled Hiše cvetja in Muzeja 25. maja,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Novi Sad in Beograd s turističnim vodnikom ter ddv.

Možna doplačila

  • Enoposteljna soba 15€ na osebo na noč,
  • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa,
  • Zdravstveno zavarovanje in odpovednina.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet v Beograd lahko nadgradimo z ogledi naravnih in kulturnih znamenitosti ter postanki po vaših željah; vožnjo z ladjico po teki Donavi in Savi, ogledom muzeja vojvodine v Novem Sadu, postanek v Sremskih Karlovcih in ogled muzeja čebelarstva, vzponom na stolp Avala, ki ponuja čudovit razgled na mesto, obiskom Gradskega muzeja, z degustacijo lokalne hrane in pijače. Posredujte nam svoje povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v čim krajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE