Izlet v zabaviščni park Canevaworld ©paesionline.it

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta v zabaviščni park Canevaworld: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Ljubljane, Benetk do zabaviščnega parka Canevaworld. Canevaworld je še eden od italijanskih zabaviščnih parkov. Njegova posebnost je ta, da je sestavljen iz Movielanda (The Hollywood park) in iz Aquparka (Aqua paradise). Vstopnina velja za oba parka, tako da se boste lahko zabavali tako v enem, kot tudi v drugem parku. Movieland zagotavlja nepozaben dan v družbi filmskih junakov. Naštejemo le nekaj adrenalinskih atrakcij, ki jih bomo doživeli znotraj parka. Podali se bomo lahko na divjo vožnjo s policisti iz filma Policijska akademija, v 5D tehniki bomo pomagali Terminatorju premagati nasprotnike, s prostim padom se bomo spustili v globino 50 metrov s stolpa Hollywood Tower, uživali na podmornici U571 ter preizkusili še ostale zanimive atrakcije. V drugem delu parka Canevaworld, ki ga sestavlja vodni park, pa bomo lahko preizkusili številne tobogane z adrenalinskimi spusti, brzice, bazene z valovi ter klasične bazene. Obiskali bomo tudi tropski otok z vulkanom, ribiško vasico ter svetilnik. Lahko pa bomo le uživali pod palmami na beli peščeni plaži. Pozno popoldan povratek proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

Cena enodnevnega izleta v zabaviščni park Canevaworld: 64€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 76€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnina v zabaviščni park Canevaworld,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije v zabaviščni park Canevaworld s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet v zabaviščni park Canevaworld lahko nadgradimo s sprehodom ob Gardskem jezeru; z ogledom muzeja vina in degustacijo v Bodrolinu; z obiskom nočnega Gardalanda; z obiskom Zoo safarija pri Gardskem jezeru; z vožnjo z ladjico po Gardskem jezeru; z podaljšanjem programa na dodaten dan in celodnevnim obiskom Gardalanda; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet v zabaviščni park Canevaworld lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE