Izlet Dunaj

Izlet na Dunaj©wien.info

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta na Dunaj: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja proti Dunaju. Naš izlet na Dunaj bomo pričeli z zunanjim ogledom rezidence Schönbrunn vključno z vrtovi in Glorietto. Sledi vožnja po slovitem dunajskem ringu, kjer se nahajajo najimenitnejše zgradbe avstrijske prestolnice. Voden zunanji ogled mesta Dunaj: rezidenca Hofburg, španska jahalna šola, grobnice Habsburžanov, Sacher hotel in katedrala sv. Štefana. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta ali druženje. V decembru čas za obisk božičnega sejma. Sicer pa postanek na Praterju in vožnja s slovitim Riesenradom (doplačilo). Popoldanski odhod proti Sloveniji, kamor prispemo predvidoma v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta na Dunaj: 31€/osebo pri min 40 potnikih ozioma 42€/osebo pri min 30 potnikih in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami dveh voznikov,
  • Vsi zunanji ogledi po programu – vključno z ogledom dunajskega mestnega jedra,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta na Dunaj s turističnim vodnikom ter ddv.

Možna doplačila:

  • Zdravstveno zavarovanje, odpovednina, vstopnine, osebna poraba, stroški prehrane in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam s postankom pri Hundertwasserju; OZN zgradbi in Donavskem stolpu; ogledom Zgornjega ali Spodnjega Belvederja; obisk živalskega vrta Dunaj; druženje na predbožičnem sejmu – predbožični Dunaj; ali druge zunanje in notranje znamenitosti po vašem izboru.

Posredujte nam vašo rezervacijo enodnevnega izleta na Dunaj ali povpraševanje za sindikalni izlet, kolektivni izlet oz. šolski izlet v okviru vaše zaključene skupine. Ponudbo prilagodimo vašim željam in vam jo posredujemo v čim krajšem možnem roku.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE