Izlet Goli otok©enciklopedija.hr

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta na Goli otok: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in Rijeke v smeri otoka Krka do mesta Krk, kjer se bomo vkrcali na ladjico in odpluli proti Golemu otoku. Otok je vse do leta 1989 služil kot moški zapor za politične zapornike in najhujše zločince. Ob prihodu na otok, nas bo v pristanišču pričakal turistični vlakec, s katerim se bomo popeljali po otoku od Uvale Tetina, industrijske cone, mimo ambulante, oddelka 102, kjer so bile samice in naprej do upravne zgradbe. Ob poti boste lahko uživali ob čudovitih pogledih na otok Rab. Obiskali bomo tudi improviziran kino in si ogledali predstavitveni film o otoku. Vrnitev na ladjico in nadaljevanje plovbe v smeri otoka Grgur. Sledilo bo okusno kosilo na ladji (riba/meso). Grgur je poznan po strmih klifih, bunkerjih ter političnem ženskem zaporu. Prosti čas za skok v morje ali sprehod po otoku. Plovba z ladjico nazaj proti mestu Krk, ter nadaljevanje vožnje z avtobusom proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v (poznih) večernih urah.

Cena enodnevnega izleta na Goli otok: 58€/ osebo pri min 40 prijavljenih oz. 65€/ osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, mostninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnine in ogledi po programu: Celodnevni izlet z ladjico, turistični vlakec po Golem otoku in kino Goli otok,
  • Okusno kosilo na ladji (riba/meso s prilogo),
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta na Goli otok s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet na Goli otok lahko nadgradimo z ogledom krajev na otoku Krku (Baška, Krk…); degustacijo vin v Vrbniku; postanek v Opatiji; pohodom na Učko; obiskom Reke in Trsata;  ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet na Goli otok lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE