Izlet na Golico©

Termin:  1 dan po dogovoru (priporočamo termin v maju zaradi cvetočih narcis, sicer letna sezona)

TOP termin: maj 2020: Praznik narcis na Golici

Program enodnevnega izleta na Golico:  Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. S posebnim prevozom se bomo  odpeljali na Gorenjsko, skozi Jesenice do Planine pod Golico 980 m. Tam se bo naš izlet na Golico pričel, saj se bomo podali na 1,5 urno pot do Koče na Golici 1582 m. Okrepčilo v lastni domeni. V mesecu maju nas bodo po poti spremljale cvetoče narcise (praznik narcis 2019). Sledi le še 40-minutni vzpon čez gole planjave na Golico 1835 m. Z vrha bomo v lepem vremenu lahko občudovali na severu Avstrijo z Vrbskim jezerom in Celovcem; na drugo stran pa Julijske Alpe in Kamniško Savinjske Alpe. Polni navdušenja se spustimo nazaj do koče in naprej do Planine pod Golico, kjer zaključimo naš pohodni izlet na Golico. Po poti bomo lahko zaplesali tudi na polko iz leta 1955 Slavka Avsenika Na Golico. Za celotno pot bomo potrebovali cca 4 ure hoje. Planinska oprema: planinski čevlji, športna oblačila, topla oblačila, nahrbtnik z malico, pijačo ter dobra volja je obvezna. Popoldanski povratek proti domu, kamor prispemo v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta na Golico: 19€/osebo pri min 40 potnikov ali 25€/osebo pri min 30 potnikov in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv in dnevnicami voznika,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta na Golico ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Nočitev ali polpenzion na Koči na Golici v kolikor se skupina odloči za dvodnevni izlet,
  • Vstopnine, osebna poraba, strošek prehrane in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet na Golico lahko nadgradimo z ogledom bližnjih znamenitosti; s postanki ob poti po želji: Jesenice, Mojstrana, Dovje, Bled in Blejski Vintgar; dvodnevnim izletom po Karavankah ali Gorenjski; ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta na Golico ali povpraševanje za planinski izlet, sindikalni izlet ali kolektivni izlet v okviru vaše zaključene skupine. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v čim krajšem možnem času.  

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE