Zanimiv izlet Gorski zdravnik

Izlet Gorski zdravnik

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta Gorski zdravnik: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja proti našim severnim sosedom v smeri Salzburga oz. Solnograške. V bližini zimskošportnega središča Bischofshofen bomo zapeljali z avtoceste in se peljali do idilične pokrajine Wilder Kaiser na Tirolskem. V vasici Ellmau bomo obiskali ordinacijo dr. Martina Gruberja, kjer bomo lahko podoživljali prizore iz priljubljene serije. Številni prizori so bili posneti tudi v vasici Going, kjer bo na voljo tudi nekaj prostega časa. Sprehodimo se lahko čez slavni vaški trg, mimo vodnjaka, gostilne in drugih snemalnih točk. Zell am See bo naša naslednja postojanka. Slednja slovi po slikoviti naravi in alpskemu ambientu ob ledeniškemu jezeru. Prosti čas za kosilo, samostojne oglede, nakupe ali sprehode. Popoldanski povratek proti domu, kamor prispemo v poznih večernih urah.

Cena izleta po poteh nadaljevanke Gorski zdravnik: 42€/osebo min 40 potnikov ali 54€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, tunelninami, parkirninami, ddv in dnevnicami dveh voznikov,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Vstopnina v ordinacijo dr. Gruberja,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta Gorski zdravnik s turističnim vodnikom ter ddv.

Možna doplačila:

  • Vstopnine, zdravstveno zavarovanje, odpovednina, osebna poraba, stroški prehrane in aktivnosti izven programa.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet na Tirolsko lahko nadgradimo s postankom na drugih lokacijah, v Kitzbühelu, Kaprunu, ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta Gorski zdravnik ali povpraševanje za izlet v okviru vaše skupine kot sindikalni izlet, kolektivni izlet ali društven izlet. Pripravimo vam ugodno ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE