Izlet Gradec in Arnold Schwarzenegger

Izlet Gradec©austria.info

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta v Gradec: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja proti Gradcu. V vasici Thal se bomo podali po poti Arnolda Schwarzeneggerja: njegova rojstna hiša in muzej; osnovna šola, ki jo je obiskoval in mesto ob jezeru Thaler See, kjer je zaprosil svojo ženo. Sledi voden ogled Gradca: otok na Muri Murinsel; Schlossberg z znamenito uro; Mestna hiša; grad z dvojnim spiralnim stopniščem; katedralo; mavzolej in trgovska promenada Herrengasse. Če bomo imeli srečo bomo videli tudi znameniti Glockenspiel. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta ali druženje. V decembru sprehod med stojnicami božičnega sejma. Popoldanski odhod proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Gradec: 20€/osebo pri min 40 potnikih ali 27€/osebo pri min 30 potnikih in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami voznika,
  • Vse zunanje oglede po programu – vključno z ogledom mestnega jedra,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Gradec s turističnim vodnikom ter ddv.

Možna doplačila:

  • Muzej Arnolda Schwarzeneggerja 6,90€/ osebi (min 10 oseb),
  • Zdravstveno zavarovanje, odpovednina, vstopnine, stroški prehrane, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam s postankom pri palači in parku Eggenberg; obiskom izbrane pivovarne ali čokoladnice Zotter; Hiše umetnosti Kunsthaus; letalski muzej; božični sejem v Gradcu; park skulptur ali druge zunanje in notranje znamenitosti po vašem izboru.

Posredujte nam vašo rezervacijo enodnevnega izleta v Gradec in Avstrijsko Štajersko ali povpraševanje za izlet v okviru vaše zaključene skupine. Odlična izbira za vaš društven izlet, sindikalni izlet ali kolektivni izlet. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE