Izlet Grožnjan, Motovun, Poreč in Koper ©istra.hr

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta Grožnjan, Motovun, Poreč in Koper: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Kopra do Grožnjana, mesta umetnikov. Sprehodili se bomo do mestnih vrat, razgledne točke, mestnega trga, cerkve Sv. Kozme in Damijana iz 16. stoletja ter do baročne župnijske cerkve Sv. Vida in Modesta. Nadaljevanje vožnje v smeri Motovuna, ki je kot polž ovito okoli 277 metrov visokega griča. Srečali se bomo z domačini, ki nam bodo predstavili istrski afrodiziak – tartuf. Ob vznožju griča je bila speljana tudi nekdanja železniška proga – Porečanka/Parenzana, ki je povezovala Poreč in Trst. Naše druženje bomo nato nadaljevali v smeri Poreča, kjer si bomo ogledali stari mestni del z znamenito Evfrazijevo baziliko, ki je vpisana tudi na seznam Unescove dediščine. Nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta ali skok v morje. Sledila bo vožnja v smeri Slovenije s postankom v Kopru. Ustavili se bomo še v kleti Vinakoper, kjer bo sledil ogled kleti in degustacija vin. Povratek in prihod domov v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta Grožnjan, Motovun, Poreč in Koper: €/ osebo pri min 40 prijavljenih oz. €/ osebo pri min 30 prijavljenih in velja vodenje v slovenščini (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnine in ogledi po programu: Evfrazijeva bazilika, ogled kleti Vinakoper in degustacija treh sort vin,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Istro s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet Grožnjan, Motovun, Poreč in Koper lahko nadgradimo z obiskom Umaga ali Rovinja; obiskom Pule; vožnjo z ladjico na relaciji Poreč-Vrsar-Limski kanal-Rovinj ter kosilom; obiskom Fažane ter vožnjo z ladjico na Brijone; podaljšanje programa za en dan; kopanjem; ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet Grožnjan, Poreč, Motovun in Koper lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE