Izlet Haloze

 Izlet v Haloze©slovenija25.si

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta v Haloze: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta in vožnja v smeri SV Slovenije. Naša prva postojanka bo Štatenberg, kjer si bomo ogledali razkošen baročni dvorec, ki je znan po svojih freskah. Nato pa sledi krajša vožnja do  Ptujske gore, kjer si bomo ogledali veličastno gotsko cerkev. Zaradi svoje lege ponuja odličen razgled in priložnost za nekaj lepih fotografij. Nadaljujemo do doline Winettu, ki je veselje vsakega ljubitelja rib. Na voljo bo nekaj prostega časa za kosilo in uživanje v naravi. Sledi degustacija vina v haloški vinski kleti, kjer nam bodo ponudili 5 različnih vzorcev vina in domači kruh, da bomo okusili posebnosti tega vinorodnega okoliša. Nato pa nadaljevali proti Rogatcu in si ogledali muzej na prostem, kjer je predstavljen način življenja kmečkih ljudi v preteklost. Kasneje pa še srednjeveški trg na katerem se nahajajo tri  kapelice in nad župnijska cerkev sv. Jerneja. Popoldanski povratek proti domu, kamor prispemo v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Haloze: 29€/osebo pri min 45 prijavljenih ali 38€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhode iz Savinjske ali Koroške (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi).

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami voznika,
  • Vstopnine in ogledi po programu: Štatenberg, Borl, Muzej na prostem Rogatec, Ptujska gora (ogled bazilike in multivizije),
  • Degustacija petih vzorcev vin v haloški vinski kleti,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Haloze s turističnim vodnikom ter ddv.

Možna doplačila:

  • Kosilo, osebna poraba in aktivnosti izven programa,
  • Zdravstveno zavarovanje, odpovednina.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Haloze lahko nadgradimo z vožnjo z turističnim vlakcem, obiskom jame Belojače, rudnika Šege, muzeja volne in gobelinov, izletom na Ptuj ali Maribor; ogledom Rogaške Slatine ali kulturnozgodovinske oz. naravne znamenitosti v okolici. Posredujte nam svoje povpraševanje preko spodnjega kontaktnega obrazca. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v čim krajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE