Izlet v Karlovac ©uniline.hr

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta v Karlovac: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta in vožnja mimo Zagreba do Karlovca. Nahaja se v osrednji Hrvaški, ki iz dneva v dan postaja vse bolj turistično priljubljena destinacija, ker ponuja čarobne prizore s svojimi rekami in gozdovi, bogata pa je tudi s starimi gradovi, cerkvami, muzeji, z odlično kulinariko in prijaznimi domačini. Najprej se bomo zapeljali na ogled pivovarne Karlovac, katero od leta 2014 imenujejo Heineken Hrvaška, kjer bomo med ogledom izvedeli kaj novega o pivu in njegovi proizvodnji. Nadaljevanje vožnje do gradu Dubovac, katerega si bomo tudi ogledali. Je eden izmed najbolje ohranjenih spomenikov fevdalnega obdobja. Ponuja odličen razgled na mesto in reke. Sledil bo ogled Aquatike, prvega akvarija na Hrvaškem s sladko vodo. Videli bomo več kot 100 vrst rib ter nekoliko bolje spoznali floro in favno hrvaških rek. Okusno samopostrežno kosilo pri enem izmed lokalnih ponudnikov ob poti. Izlet bomo nadaljevali do centra mesta Karlovac, kjer se bomo sprehodili skozi center mesta, ki ga domačini imenujejo »Zvijezda«. Ogledali si bomo Trg bana Josipa Jelačića, zunanjost cerkve Presvete Trojice, Frančiškanski samostan, gledališče Zorin… Sprehodili se še bomo skozi park Vrbanićev perivoj, ki velja za enega najlepših v Karlovcu. Prosti čas za samostojno raziskovanje mesta, sprehode. Popoldanski povratek proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Karlovac: 48€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 40€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnine in ogledi po programu: grad Dubovac, akvarij Aquatic, pivovarna Karlovac,
  • Okusno samopostrežno kosilo ob poti,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije v Karlovac s turističnim vodenjem ter ddv.

Možna doplačila

  • Sporočite ob prijavi: odpovednina, turistično zavarovanje,
  • Dodatne vstopnine, aktivnosti izven programa in osebna poraba, stroški dodatnih obrokov.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Karlovac lahko nadgradimo z ogledom mestnega muzeja; z sprehodom čez hrvaško prestolnico Zagreb; s sprehodom po nacionalnem parku Plitvička jezera; z postankom v naselju Rastoke, ki je bogato z čudovitimi slapovi, brzicami in jezeri; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet v Karlovac lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE