Izlet na Kornate©camping-torkul.com

Termin:  2 dni po dogovoru (priporočamo spomladanske ali jesenske termine)

Program dvodnevnega izleta na Kornate:

Prvi dan: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja skozi Liko proti Dalmaciji. Celodnevni izlet na Kornate ali Telaščico z ladjico (doplačilo). Katerikoli izlet boste izbrali vas čaka zanimiv izlet z ladjico med številnimi otočki. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

Drugi dan:  Zajtrk v hotelu. Sprehod po Biogradu na moru ali po želji ogled Zadra. Nadaljujemo pot v naravni park Vransko jezero, kjer se bomo sprehodili na razglednik Kamenjak od koder bomo občudovali severnodalmatinski arhipelag. Ogled spominskega centra Nikole Tesla pri Gospiću (doplačilo). Popoldanski odhod proti Sloveniji, kamor predvidoma prispemo v večernih urah.

Cena izleta na Kornate: 134€/osebo pri min 40 potnikih oziroma 152€/osebo pri min 30 potnikih in velja za odhod iz Maribora (Cena je odvisna od mesta in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški, dnevnicami in namestitvijo voznika,
  • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
  • Vstopnina v naravni park Vransko jezero,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Spominski center Nikole Tesle 30HRK/ osebi,
  • Izlet z ladjico na Kornate ali Telaščico s kosilom in pijačo cca 250HRK/ osebi,
  • Živa glasba v hotelu za skupino (potrebna predhodna rezervacija),
  • Vstopnine, osebna poraba, stroški dodatnih obrokov ali degustacije in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam s postankom v nacionalnem parku Krka; časom za kopanje na plaži;  kosilom ali degustacijo ob poti; postanki po želji ob poti ali ogled druge zunanje in notranje znamenitosti po vašem izboru.

Posredujte nam vašo rezervacijo dvodnevnega izleta na Kornate ali povpraševanje za sindikalni izlet, kolektivni izlet oz. šolski izlet v okviru vaše zaključene skupine. Ponudbo prilagodimo vašim željam in vam jo posredujemo v čim krajšem možnem roku.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE