Izlet Krakow Poljska

Izlet v Krakow©mydestination.com

Termin:  3 dni po dogovoru

Program tridnevnega izleta v Krakow:

Prvi dan: Zelo zgodnji odhod iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Gradca, Dunaja, Brna in Olomouca proti Poljski. Ogled poljske pivovarne in degustacija piva. Transfer v Krakow. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Ogled UNESCO znamenitosti rudnika soli Wieliczka (doplačilo). Ogled mesta Krakow s sprehodom po židovski četrti Kazimierz in vzponom na gotski grad Wawel. Večerja. Nočitev.

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Obisk naselja Oświęcim z ogledom koncentracijskega taborišča Auschwitz-Birkenau (doplačilo). Povratek proti Sloveniji kamor prispemo v poznih nočnih urah.

Cena tridnevnega izleta v Krakow: 167€/osebo min 40 potnikih oziroma 195€/osebo min 30 potnikih in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv in dnevnicami voznika,
  • Namestitev v hotelu** nacionalne kategorije na bazi polpenziona,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Ogled pivovarne in degustacija piva,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Enoposteljna soba 10€/ osebo na noč,
  • Vstopnina v koncentracijsko taborišče Auschwitz-Birkenau,
  • Vstopnina v rudnik soli Wieliczka,
  • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

ZAKLJUČENE SKUPINE imajo posebno ugodnost pri izvedbi tridnevnega izleta v Krakov: prilagoditev programa vašim željam – možnosti je veliko: izlet v Zakopane (zimsko smučarsko središče s sprehodom do slovitih skakalnic); izlet v Visoke Tatre; ogled Czestochowe in cerkev črne Marije; ogled Katowic; sprehod po puščavi Pustynia Błędowska; postankom ob povratku v Bratislavi ali na Dunaju; ogledom naravne ali kulturne znamenitosti po vašem izboru.

Vaše povpraševanje za tridnevni izlet v Krakow nam lahko pošljete preko spodnjega obrazca. Ponudbo bomo prilagodili vašim željam in vam jo posredovali v čim krajšem možnem roku. Potrudili se bomo pričarat zanimiv kolektivni izlet, sindikalni izlet ali zaključni izlet.  

 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE