Enodnevni izlet z ladjico Krk, Rab, Pag, Galun ©i.croatiaimages.com

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta z ladjico po Kvarnerskih otokih: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Ilirske Bistrice in Rijeke v smeri otoka Krka do mesta Krk, kjer se bomo vkrcali na ladjico. Odpluli bomo do otoka Raba ter se sprehodili čez istoimensko mesto. Mesto je večkratni dobitnik priznanja za najboljši turistični kraj na Jadranu. Že od daleč boste lahko opazili značilno silhueto starega mesta. Poleg vseh cerkva bomo videli tudi park Komrčar, mestno obzidje, stolp drznih, hišo Rabske torte, mestno uro in mestno ložo ter druge znamenitosti. Sledilo bo nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje mesta ali pa skok v morje. Vkrcanje na ladjico in nadaljevanje plovbe proti otoku Pag. Med plovbo nam bodo postregli z okusnim kosilom (riba/meso iz žara, priloga in pijača). Zasidrali se bomo na severu otoka, v bližini mesta oljk – Lunu ter se sprehodili med nasadi oljk, katerih je na tem področju okoli 80.000. Kar 1.500 oljk pa je med njimi izjemno starih, saj so bile posajene že pred več kot 5 tisoči leti nazaj. Zopet povratek na ladjico. Naš izlet bomo nadaljevali v smeri otoka Galun, ki leži v bližini Stare Baške na otoku Krku. Galun je majhen nenaseljen otok. Edini prebivalci otoka so galebi, ki nam bodo delali družbo med plovbo do mesta Krk. Lahko jih boste hranili z ostanki kruha od kosila in uživali ob panoramski vožnji mimo otoka ter Stare Baške. Prihod v mesto Krk ter nadaljevanje vožnje z avtobusom proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v (poznih) večernih urah.

Cena enodnevnega izleta z ladjico Krk, Rab, Pag, Galun: 54€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 62€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi).

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
 • Najem turističnega vodnika z licenco, strokovno vodenje in spremljanje,
 • Vstopnine po programu: vožnja z ladjico,
 • Okusno kosilo na ladji (riba/meso, priloga in pijača),
 • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije z ladjico po Kvarnerski otokih s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
 • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet z ladjico po Kvarnerskih otokih lahko nadgradimo z ogledom krajev na otoku Krku (Baška, Krk…); z degustacijo vin v Vrbniku; z postankom v Opatiji in sprehodom po Lungomare; z pohodom na Učko; z ogledom Reke in Trsata; z izletom z ladjico na Goli otok in Grgur; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš enodnevni izlet z ladjico po Kvarnerskih otokih lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  CLOSE
  CLOSE