Izlet na Bizeljsko©tvz.si

Termin:  1 dan po dogovoru

Program enodnevnega izleta v Kumrovec, Bizeljsko in Olimje:  Jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja v smeri manj znane pokrajine ob reki Sotli. Zavijemo k našim južnim sosedom do Kumrovca, kjer si bomo z lokalnim vodnikom ogledali etnološki muzej na prostem ”Staro selo” v sklopu katerega je tudi rojstna hiša Josipa Broza Tita – danes muzej Maršala Tita. Vrnili se bomo na slovensko stran Sotle. Sledi voden ogled ene izmed repnic, ki so posebnost tega območja in degustacija vina. Naše druženje nadaljujemo do Olimja, kjer se nahaja Čokoladnica Olimje. V manufakturi čokolade ročno izdelujejo praline, mini čokoladice z logotipi, darilne bonboniere po želji in še mnogo več. Predstavili nam bodo zgodovino čokoladnice, ogledali si bomo kakavovec in kako se čokolada pretaka ter model za čokolado. Možnost nakupa čokolade. Sledi ogled minoritskega samostana Olimje vključno s staro samostansko lekarno s freskami in zeliščnim vrtom. Popoldanski povratek proti domačem kraju.

Cena enodnevnega izleta Olimje, Bizeljsko in Kumrovec: 29€/osebo pri min 40 potnikih ali 35€/osebo pri min 30 potnikih in velja za odhod iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnico voznika,
  • Vstopnina in lokalni (hrvaško-govoreči) vodnik po muzeju ”Staro selo” v Kumrovcu,
  • Ogled repnice in degustacija vina,
  • Ogled čokoladnice in mini-degustacija,
  • Ogled minoritskega samostana Olimje,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Okusno kosilo v lokalni restavraciji Jelenov Greben 10€ na osebo,
  • Topla malica na kmečkem turizmu 7€ na osebo (telečja obara z bizeljskim ajdovim kolačem),
  • Morebitne dodatne vstopnine, osebna poraba (nakupi lokalnih izdelkov) in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Kumrovec in na Bizeljsko lahko nadgradimo z ogledom drugih zanimivosti v bližini: ogled lokalne pivovarne Haler z degustacijo, ogled Jelenovega grebena, terme Olimia, Podčetrtek, Pilštanj, Podsreda, romarska Sveta Gora ali druge izletniške točke.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta v Kumrovec in Bizeljsko ali povpraševanje za sindikalni izlet oz. zaključni izlet v okviru vaše zaključene skupine. Ponudbo prilagodimo vašim željam in vam jo posredujemo v čim krajšem možnem roku.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE