Izlet v zabaviščni park@pinterest.com  

Termin:  1 dan po dogovoru (v terminu 1.4. – 5.11.2018)

Program enodnevnega izleta v Legoland: Odhod v zelo zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Jesenic, Beljaka, Salzburga, Münchna, Augsburga do mesteca Günzburg ob reki Donavi, kjer se nahaja sloviti Legoland. Za celodnevno dogodivščino bo poskrbelo več kot 50 različnih atrakcij sestavljenih z več kot 56 milijonov Lego kock. Na površini 26 nogometnih igrišč in 8 tematskih sklopov si boste lahko ogledali kako Lego kocke nastajajo in v trgovini kupili tudi takšne, ki jih v Sloveniji ne najdete.  Lego avtomobili; Lego vlakci; Miniland (iz Lego kock sestavljena slavna evropska mesta); adrenalinska vožnja z ”zelenim zmajem” in ”po rudniških jaških”; potop s podmornico do potopljene dežele Atlantide; Mojster Miha; svet piratov, mumij, vitezov in ninjdž; ter še mnogo več nas čaka v zabaviščnem parku Legoland, kjer bomo doživeli dan najlepših sanj poln iger, zabave in razvedrila. Popoldanski povratek (ob cca 18 uri) proti Sloveniji kamor predvidoma prispemo v poznih večernih urah.

Cena izleta v Legoland: 79€/osebo min 40 potnikov oziroma 95€/osebo min 30 potnikov in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami voznika,
  • Vstopnina v zabaviščni park Legoland v terminu 01.05. – 31.05.2018 oz. 01.10. – 05.11.2018,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Legoland ter ddv.

Doplačila po želji:

  • 10€ doplačila za izlet v terminu 01.04. – 30.04.2018 oz. 01.06. – 30.09.2018,
  • Osebna poraba, strošek dodatne prehrane: kosilo, morebitne dodatne vstopnine in aktivnosti izven programa.

Popusti: otroci do 3 let imajo popust v višini 17€

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Legoland lahko nadgradimo z dvodnevnim izletom; s postankom na drugih lokacijah, v Salzburgu, Münchnu, Ulmu; s podaljšanim izletom na Bavarsko; ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta v Legoland ali povpraševanje za šolski izlet oz. zaključni izlet v okviru vaše zaključene skupine. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v čim krajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE