Izlet v zabaviščni park Mirabilandija ©zavod-ronja.si

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta v zabaviščni park Mirabilandija: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Ljubljane, Benetk v smeri Ravene do zabaviščnega parka Mirabilandija. Je drugi največji park v Italiji, ki se razprostira na kar 250.000 kvadratnih metrih površine. Sledil bo celodnevni obisk parka, kjer boste lahko preizkusili ogromno atrakcij in predstav v živo. V parku ne prezrite najvišjega evropskega vlaka smrti – Katun roller coster, ki doseže hitrost 104 km/h, rafting Rio Bravo – spust po slapu Niagara, prosti pad, 90 metrov visoko panoramsko kolo, panoramsko železnico in druge atrakcije. Ne smete zamuditi tudi predstave v živo – policijske akademije, kjer je poskrbljeno za dobro vzdušje, smeh in zabavo. Park nudi tudi številne trgovinice in restavracije ter bare, tako, da je dobro poskrbljeno tudi za žejne in lačne. Pozno popoldan povratek proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

Cena enodnevnega izleta v zabaviščni park Mirabilandijo: 61€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 73€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Italiji ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnina v zabaviščni park Mirabilandija,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Mirabilandijo ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet v zabaviščni park Mirabilandija lahko nadgradimo z obiskom krajev in ogledi znamenitosti v Raveni, Riminiju in San Marinu; z podaljšanje programa na dodaten dan ter obiskom Mirabilandia Beach; s kopanjem v Riminiju; ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet v zabaviščni park Mirabilandija lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE