Tridnevni izlet Pazir ©pocenipotovati.si

Termin:  3 dni po želji skupine (najugodnejši termini so v hladni polovici leta)

Program tridnevnega izleta v Pariz:

Prvi dan: V jutranjih urah zbor udeležencev na dogovorjenem mestu in transfer do enega izmed bližnjih letališč (Benetke, Dunaj, Ljubljana, Zagreb…). Polet v francosko prestolnico Pariz. Po pristanku bo sledila krožna vožnja z avtobusom skozi mesto. Videli bomo najpomembnejše znamenitosti kot so muzej Louvre, katedralo Notre Dame, opero Garnier, slavolok zmage, Elizejske poljane, Luxemburkše vrtove ter Eifflov stolp, na katerega se bomo tudi podali. Stolp je visok 324 metrov, z njega pa je čudovit panoramski pogled na celotno mesto. Vožnja do hostla. Namestitev. Nočitev.   

Drugi dan: Zajtrk v hostlu. Podali se bomo v center mesta do Montmartra in bazilike Sacre Coeur, ki ji pravijo tudi Bela golobica. S te točke je čudovit pogled na mesto Pariz. Sprehodili se bomo skozi ulico slikarjev, kjer bo mogoče kupiti tudi spominke. Nadaljevanje poti do mestnega otoka, kjer si bomo ogledali znano katedralo Notre Dame. Katedrala je ena največjih in najbolj znanih cerkvenih stavb. Da pa bomo spoznali francosko prestolnico še v drugačni luči, se bomo z ladjico popeljali po reki Seni. Vrnitev v hostel. Nočitev.

Tretji dan: Zajtrk v hostlu. Pakiranje prtljage. Vožnja z vlakom v Veraillies. Ogledali si bomo zunanjost dvorca, ki ga je dal v času svojega vladanja zgraditi francoski kralj Ludvik XIV., ter se sprehodili skozi vrtove, ki ga obdajajo. Popoldan transfer do letališča in polet do enega izmed bližnjih letališč. Transfer do točke odhoda, kamor bomo prispeli v večernih urah (odvisno od ure poleta).

Cena tridnevnega izleta v Pariz: 340€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 365€/osebo pri min 30 prijavljenih oz. 413€/osebo pri min 20 prijavljenih in velja za odhod transferja iz Ljubljane do bližnjega letališča (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Povratna letalska vozovnica na relaciji iz bližnjega letališča do Pariza, s vključeno ročno prtljago,
  • Organiziran povratni transfer iz Ljubljane do bližnjega letališča (Benetke, Zagreb, Dunaj, Ljubljana),
  • Povratni transfer letališče Pariz – center mesta,
  • 2 x namestitev v hostlu v večposteljnih sobah z zajtrkom,
  • Prevozi po programu (avtobus, metro, hitra železnica),
  • Ogledi in vstopnine po programu: Eifflov stolp, Notre Dame, vožnja z ladjico po Seni,
  • Stroški 1 učitelja spremljevalca na vsakih 15 prijavljenih (v kolikor je to šolska ekskurzija),
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije v Pariz s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: Odpovednina, turistično zavarovanje, enoposteljna soba, oddana prtljaga,
  • Dodatne vstopnine, vožnje z metroji, aktivnosti izven programa in osebna poraba, stroški dodatnih obrokov.

POSEBNA PONUDBA za skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Tridnevni izlet v Pariz lahko nadgradimo z obiskom Disneylanda; z notranjim ogledom gradu Ludvika XIV.; obiskom Louvra; vožnjo po mestu s podzemno železnico; z obiskom muzeja Orsay; obisk Versaillesa; obiskom muzeja parfumerije Fragonard; podaljšanjem programa za dodaten dan; ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vašo ekskurzijo v Pariz lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE