Izlet na praznik narcis v Avstriji@retter-reisen.at

Praznik narcis t.i. Narcissenfest je največji cvetlični festival v Avstriji in zato še en en razlog, da ga tudi mi obiščemo!

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine (v terminu konec maja 2020)

Program enodnevnega izleta na praznik narcis v Avstriji: Odhod v zgodnjih jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Gradca in Liezen-a proti pokrajini Ausserland, ki je del Salzkammerguta, poznanega kot dežela stoterih jezer in rudnikov soli. Na tisoče narcis zacveti na travnikih visokih gora, alpskih vasic in jezer v enem najbolj turističnih predelov Avstrije. Praznik narcis t.i. Narcissenfest je največji cvetlični festival v Avstriji. Med glavne dogodke spada tudi izbor kraljice narcis t.i. miss narcis. Najprej se bomo ustavili v letovišču Bad Aussee, kjer bomo priča sprevodu narodnih noš in glasbenikov ter velikanskih figur okrašenih iz tisoč narcis. V popoldanskih urah pa si bomo na obrežju bližnjega ledeniškega jezera ogledali plavajoče in z narcisami okrašene figure. Čas bo tudi za okrepčilo za bližnjih stojnicah. Popoldanski povratek proti Sloveniji kamor prispemo v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta na praznik narcis: 30€/osebo min 40 potnikov ali 40€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, tunelninami, parkirninami, ddv in dnevnicami dveh voznikov,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta s slovenskim turističnim predstavnikom ter ddv.

Obvezno doplačilo: vstopnina na praznik narcis 15€/osebo; otroci do 15 leta brezplačno

Doplačila po želji:

  • Vstopnine, zdravstveno zavarovanje, odpovednina, osebna poraba, strošek prehrane: malica oz. kosilo in aktivnosti izven programa.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet na praznik narcis v Avstriji lahko nadgradimo z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti v bližini, s postankom na drugih lokacijah ali s podaljšanim dvodnevnim izletom.

Posredujte nam vašo rezervacijo izleta na praznik narcis ali povpraševanje za sindikalni izlet, kolektivni izlet oz. zaključni izlet v okviru vaše zaključene skupine. Pripravimo vam ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE