Izlet Rafting Krka

Enodnevni izlet rafting na Krki ©k2m.si

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta rafting na Krki: Odhod v dopoldanskih urah iz dogovorjenega mesta. Zapeljali se bomo do Zagradca ob reki Krki. Krka je najslikovitejši del dolenjske kraške pokrajine, s tisočletnimi lehnjakovimi slapovi in pragovi, ujetimi v rečno sotesko, bogatim rastlinjem in živalstvom, slikovitimi mlini in lesenimi mostovi ter tisoči detajlov, ki so vedno drugače skrivnostni ter se spreminjajo ob vsaki igri svetlobe in vsaki spremembi vodostaja. Dan bomo izkoristili za adrenalinski spust po reki Krki. Najprej se bomo primerno opremili (neoprenska obleka, rešilni jopič, čelada) ter se podali naši dogodivščini naproti. Z nami se bo podal tudi izkušen vodnik rafta. Z rafti se bomo zapeljali po 14 kilometrov dolgi trasi od Zagradca do Žužemberka čez 16 slapov in jezov. Vožnja z rafti bo trajala približno 2 uri. Iz Žužemberka pa se bomo vrnili v Zagradec do našega avtobusa. Ker pa se zadržujemo na Dolenjskem, ki je dežela cvička, je prav, da si po adrenalinskem raftingu privoščimo nekaj bolj sproščujočega ter obiščemo enega izmed lokalnih ponudnikov ob poti in si privoščimo degustacijo šestih vrst vin in ogled vinske kleti. V popoldanskih urah povratek proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah. 

Cena enodnevnega izleta rafting na Krki: 43€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 47€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za vodenje v slovenščini (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Najem lokalnega turističnega vodnika z licenco, strokovno vodenje in spremljanje,
  • Vstopnine in ogledi po programu: rafting po Krki, ogled vinske kleti in degustacija šestih vrst vina,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije rafting na Krki s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: odpovednina, turistično zavarovanje,
  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami voznika – po dogovoru vam ga lahko organiziramo tudi mi,
  • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet rafting na Krki lahko nadgradimo z izletom na Dolenjsko; z izletom po Beli krajini; z okusnim kosilom ob poti; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet rafting na Krki lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE