Izlet Salzburg

Izlet v Salzburg©salzburgcitytours.rezgo.com

Termin: 1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta v Salzburg: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja proti Solnograški. Postanek v destilarni encijana, kjer po predstavitvi sledi tudi degustacija. Naš izlet v Salzburg nadaljujemo z  vožnjo do Mozartovega mesta Salzburg ob reki Salzach. Voden zunanji ogled mesta: Mozartov spomenik, Mozartova rojstna hiša, Žitna ulica, Katedrala in Rezidenčni trg. Prosti čas za samostojne oglede, degustacijo originalnih Mozartovih kroglic, ogled dvorca Mirabell, sprehod na trdnjavo Hohensalzburg ali lov na prizorišča glasbenega filma Moje pesmi, moje sanje. V predbožičnem času sprehod po predbožičnih tržnicah. Popoldanski odhod proti Sloveniji, kamor predvidoma prispemo v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Salzburg: 36€/osebo pri min 40 potnikih ali 48€/osebo pri min 30 potnikih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami dveh voznikov,
  • Ogled destilarne encijana z degustacijo,
  • Vsi zunanji ogledi po programu – vključno z ogledom mestnega jedra Salzburga,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Salzburg s turističnim vodnikom ter ddv.

Možna doplačila:

  • Zdravstveno zavarovanje, odpovednina, vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam z ogledom rudnika soli Hallein; postankom v Oberndorfu, kjer je bila prvič upesnjena Sveta noč; živalski vrt Salzburg; dvorec in park Hellbrunn; naravoslovni muzej Haus der Natur; Hangar-7, kjer se nahaja zbirka avtomobilov formule 1, zgodovinskih letal in helikopterjev in druge zanimivosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo enodnevnega izleta v Salzburg ali povpraševanje za izlet v okviru društva, sindikata ali kolektiva. Z veseljem bomo upoštevali vaše želje in vam ponudbo posredovali v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE