Dvodnevni izlet Sarajevo ©samed.ba

Termin:  2 dni po želji zaključenih skupin

Program dvodnevnega izleta v Sarajevo:

Prvi dan: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Zagreba, Slavonskega Broda, Zenice do Sarajeva. Z avtobusom se bomo naprej zapeljali na krožni ogled mesta mimo dvojčkov Momo in Uzeir, parlamenta in mestne hiše do Baščaršije. Sledil bo sprehod skozi mesto z lokalnim vodnikom, kjer si bomo ogledali Principov most, knjižnico, Vječnico, Begovo džamijo, katedralo svetega Srca Jezusovega ter ulico Ferhadija. Sledil še bo ogled Svrzine kuče, kjer bomo spoznali način življenja muslimanske družine. Možnost obiska ene izmed čevabdžinic in burekdžinic. Vožnja do hotela. Namestitev. Večerja. Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Vožnja do izvira reke Bosne. Sledi ogled podzemnega tunela Upanja pod sarajevskim letališčem, ki so ga med vojno uporabljali kot izhod iz mesta. Nadaljevanje naše poti mimo stadiona Koševo do stolpnice Avaz. Povzpeli se še bomo na 150 metrov visok stol ter občudovali panoramski pogled na mesto Sarajevo. Še nekaj prostega časa v mestu za nakupe. Naše druženje z ogledi v Sarajevu se bo tukaj zaključilo in sledila bo vožnja proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

Cena dvodnevnega izleta v Sarajevo: 96€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 113€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji, dnevnicami ter namestitvijo voznika,
  • Namestitev v hotelu 3*** lokalne kategorije v Sarajevu na bazi polpenziona v dvoposteljnih sobah z vključeno turistično takso,
  • Ogledi in vstopnine po programu: podzemni tunel v Sarajevu, izvir Bosne, Avaz, Svrzina hiša,
  • Lokalni vodnik po Sarajevu,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije v Sarajevo s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: odpovednina, turistično zavarovanje, enoposteljna soba 15€/noč,
  • Dodatne vstopnine, aktivnosti izven programa in osebna poraba, stroški dodatnih obrokov.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Dvodnevni izlet v Sarajevo lahko nadgradimo z obiskom Jahorine; ogledom muzeja II. zasedanja AVNOJ-a v Jajcu; z ogledom trapistovskega samostana v Banja Luki; z ogledom Mostarja (kamniti most čez Neretvo…); z obiskom romarskega središča v Medžugorju; z podaljšanjem programa na dodaten dan; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet Sarajevo lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE