Izlet Szombathely©pixabay.com

Termin:  1 dan po dogovoru za zaključene skupine

Program enodnevnega izleta v Szombathely: Zbor udeležencev na dogovorjenem mestu v jutranjih urah in vožnja mimo Lendave proti najstarejšemu mestu Madžarske. Ob prihodu se bomo sprehodili po mestu, kjer bomo videli mnoge znamenitosti kot so trikotni osrednji trg, Baročni mestni trg, trg Fo, katedralo z relikvijami Sv. Martina, stolnico in škofijsko palačo. Na voljo bo prosti čas za samostojne oglede, raziskovanje ter kosilo. Nadaljujemo pa z ogledom muzeja Savaria, kjer bomo bolje spoznali zgodovino te regije. Sledila bo krajša vožnja do majhnega mesta Kiseg (Kőszeg), ki ima junaško vlogo v Madžarski zgodovini, tam si bomo pogledali Jurišićev grad (grad Esterházy), grajen v gotskem slogu; stolp Junakov, osrednji trg, neogotsko cerkev Srca Jezusovega z kar 60 m visokim zvonikom in marmornimi stebri. Po dogovoru možnost prostega časa za nakupovanje. Popoldanski povratek proti domu, kamor se predvidoma vrnemo v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Sombotel: 31€/osebo min 40 potnikov oziroma 40€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi).

Vključeno

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji, vinjeta po Madžarski ter dnevnicami voznika,
  • Vsi zunanji ogledi in vstopnine po programu: muzej Savaria,
  • Priprava, organizacija in izvedba enodnevnega izleta v Sombotel s turističnim vodenjem ter ddv.

Možna doplačila

  • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa,
  • Zdravstveno zavarovanje, odpovednina.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Izlet v Sombotel in Kiseg lahko nadgradimo z ogledom cerkve Sv. Jakoba, Óház razglednega stolpa in vzponom nanj, fontane Hétforrás, Islovega templja, obiskom muzeja na prostem, ki ime značilne ruralne hiše te regije.

Vaše povpraševanje lahko podate kar preko spodnjega kontaktnega obrazca v katerem navedete podrobnosti. Vam prilagojeno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE