Enodnevni izlet na Tirolsko in v muzej Swarovski ©dfs.com

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta na Tirolsko in v muzej Swarovski: V zgodnjih jutranjih urah odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja skozi predor Karavanke mimo Lienza v smeri Avstrijske Tirolske. Tirolska je dežela ledenikov in kristalno čistih gorskih jezer. Najbolj pa je vsem poznana po smučanju ter pohodništvu. Vožnja do mesta Kitzbühel, ki je majhno srednjeveško mesto, znano po smučarskem središču in smučarski progi Hahnenkamm. Krajši postanek za ogled mondenega zimsko-športnega središča. Sledi vožnja do kraja Brixen. Mesto je poznano po brixenških škofih, ki so mestu dali svoj pečat. Ogledali si bomo bogato zbirko tirolskih figur in jaslice s 5000 figuricami. Nadaljevanje našega izleta v smeri proti Wattensu in ogled sodobnega muzeja Swarovskih kristalov. Družina Swarovski izdeluje kristale ter prečudovite umetnine po več kot stoletni družinski tradiciji. Proizvodnje je razdeljena na tri glavna področja: Swarovski Crystal Business, ki proizvaja kristalni nakit in dodatke, Swarovski Optik, ki proizvaja optične instrumente (teleskope, daljnoglede…) ter Tyrolit, ki proizvaja orodja za brušenje, žaganje ter vrtanje. Del Swarovski Crystal Business je danes največja poslovna enota, ki ima že kar 2800 svojih trgovin v 170 državah. Sledilo bo nekaj prostega časa za nakupe, nato pa nadaljevanje poti do Innsbrucka. Sprehodili se bomo skozi stari del mestnega jedra ter si ogledali Anin steber, dvorno cerkev, Hofburg, stare cehovske hiše in druge znamenitosti. Sledil bo prosti čas za samostojno raziskovanje mesta in nakupe. V popoldanskih urah povratek proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Cena enodnevnega izleta na Tirolsko in v muzej Swarovski: 56€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 70€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, tunelninami, parkirninami, ddv po Sloveniji ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnine in ogledi po programu: muzej Swarovski, jaslice v Brixnu,
  • Priprava, organizacija in izvedba ekskurzije na Tirolsko in v muzej Swarovski s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v muzej Swarovski in na Tirolsko lahko nadgradimo z obiskom Lienza; s postankom ali pohodom na Grossglockner; z podaljšanjem izleta za dodaten dan; z ogledom Salzburga (rudnik soli, Mozartova rojstna hiša); z ogledom Orlovega gnezda; z obiskom vasice Ellmau in postankom pri gorskem zdravniku; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet na Tirolsko in v muzej Swarovski lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE