Enodnevni izlet v Verono ©goldcar.es

Termin:  1 dan po želji zaključenih skupin

Program enodnevnega izleta v Verono: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Benetk do najbolj romantičnega mesta v Italiji, Verone. Sledil bo ogled mesta. Sprehodili se bomo čez trg Bra do tretjega največjega ohranjenega rimskega amfiteatra v Italiji, ki mu rečejo tudi arena. Nadaljevanje sprehoda do Julijine hiše z znamenitim balkonom, ki je vsem dobro poznan iz Shakespirove drame o nesojeni ljubezni med Romeom in Julijo. Pod balkonom stoji tudi kip Julije, katerega se vsi dotikajo zaradi znane legende o sreči v ljubezni. Sprehod bomo nadaljevali proti trgu Erbe, kjer je središče dogajanja v mestu. Obdajajo ga številne palače in stolp Torre dei Lamberti. Vzpon na 84 metrov visok stolp, s katerega bomo lahko občudovali panoramo celotnega mesta. Ogledali so bomo tudi Dantejev spomenik in grobnico Scaligierijev, ki je bila pomembna mestna plemiška družina. Prosto za samostojno raziskovanje mesta in pokušino okusnih italijanskih sladoledov. Pozno popoldan vožnja proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

Cena enodnevnega izleta v Verono z okolico: 40€/osebo pri min 40 prijavljenih oz. 51€/osebo pri min 30 prijavljenih in velja za odhod iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji ter dnevnicami voznika,
  • Vstopnine po programu: grobnica Scaligierijev, stolp Torre dei Lamberti,
  • Priprava, organizacija in izvedba izleta v Verono s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

  • Sporočite ob prijavi: turistično zavarovanje, odpovednina,
  • Osebna poraba, kosilo in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine (sindikalni izleti, kolektivni izleti, upokojenski izleti): Možnost prilagoditve programa vašim željam. Enodnevni izlet v Verono lahko nadgradimo z izletom v Gardaland; z podaljšanjem programa za dodaten dan; z obiskom Zoo safarija pri Gardskem jezeru; z vožnjo z ladjico po Gardskem jezeru; z ogledom in sprehodom skozi Benetke; z ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Povpraševanje za vaš izlet v Verono lahko podate preko spodnjega obrazca. Ugodno ponudbo vam bomo posredovali v najkrajšem možnem času:

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE