Izlet Vodice©grad-vodice.hr

Termin:  2 dni po dogovoru (priporočamo spomladanski ali jesenski termin)

TOP termin: junij 2018  CMC festival (veliki glasbeni koncert)

Program dvodnevnega izleta v Vodice:

Prvi dan: Zgodnji jutranji odhod iz dogovorjenega mesta in vožnja proti Dalmaciji. Po pogledu na Prokljansko jezero se bomo zapeljali do idiličnega mesteca Skradin in naprej v nacionalni park Krka do ene največjih znamenitosti Hrvaške – Skradinski buk, kjer je v mesecu juniju že polno kopalcev. Kratka vožnja do mesta Šibenik in prosti čas za samostojno raziskovanje mesta ali druženje. Namestitev v hotelu v Vodicah. Večerja. Udeležba na CMC festivalu v Vodicah v individualni domeni (vstop na koncerte je brezplačen). Nočitev.

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Celodnevni izlet v nacionalni park Kornati, v okviru katerega bomo odkrivali lepote nekaterih izmed 125 Kornatskih otokov. Največji izmed otokov je Kornat, sledijo pa Sit, Žut, Jadra, Kurba Vela, Levrnaka in Lavsa. Kosilo na Kornatih. Poznopopoldanski odhod proti Sloveniji, kamor prispemo v poznih nočnih urah.

Cena dvodnevnega izleta v Vodice: 145€/osebo pri min 40 potnikih oziroma 163€/osebo pri min 30 potnikih in velja za odhode iz Maribora (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški in dnevnicami ter namestitvijo voznika,
 • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Vsi zunanji ogledi po programu,
 • Priprava, organizacija in izvedba izleta s turističnim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 15€/ osebo,
 • Zdravstveno zavarovanje 7€/ osebo,
 • Izlet na Kornate ali Telaščico z ladjico in vključenim kosilom in pijačo cca 300HRK/osebo,
 • Vstopnine (NP Krka), osebna poraba, stroški dodatnih obrokov in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam s podaljšanim tridnevnim izletom; prostim časom za kopanje na plaži; kosilom ali degustacijo ob poti; ogledom spominskega centra Nikola Tesla v Gospiću; postanku na razgledišču ob Vranskem jezeru; vodenim ogledom Šibenika ali Zadra; postanki po želji ob poti ali ogled druge zunanje in notranje znamenitosti po vašem izboru.

Posredujte nam vašo rezervacijo dvodnevnega izleta v Vodice ali povpraševanje za sindikalni izlet, kolektivni izlet oz. društven izlet v okviru vaše zaključene skupine. Ponudbo prilagodimo vašim željam in vam jo posredujemo v čim krajšem možnem roku.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  CLOSE
  CLOSE