V turistični agenciji Izimanija ponujamo različne izlete in potovanja. Glede na dolžino in lokacijo izberite svoj najljubši cilj. Seveda pa zaključenim skupinam pripravimo prav posebno prilagojen program po vaših željah. Že večkrat smo slišali, da pripravljamo izlete ”a la carte”, kar pomeni še en korak bližje k zadovoljnemu potniku. 

Smo turistična agencija specializirana za skupinska potovanja, ker pomeni, da v večini organiziramo izlete in potovanja za zaključene skupine (sindikate, kolektive, šole, društva, klube in podobno). V kolikor se v okviru vaše skupine zanimate za izlet vam bomo z veseljem pripravili organizirali izlet po vaših željah, saj ste zadovoljni potniki naše vodilo. 

Ideje za nekatere izlete oz. potovanja so objavljene na spletu; za ostale izlete nam prosim pošljite povpraševanje. Ponudbe izletov najdete na sledečih povezavah – kliknite na sličico spodaj: 

                              

                                         

Povpraševanje za vaš izlet (kolektivni izlet, sindikalni izlet, šolski izlet) ali potovanje lahko oddate v spodnjem obrazcu in pripravili vam bomo ugodno ponudbo po vaših željah. Popoln potovalni servis od ideje do izvedbe – vse na enem mestu. 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE