Termin: Vsak dan v času karantene   ZBIRAMO PRIJAVE od 50 € na info@izimanija.si

Program enodnevnega karantena izleta:

Odhod v jutranjih urah izpred postelje v spalnici. Na poti do kopalnice bomo skozi okno lahko občudovali sončni vzhod, ki nam bo dal energijo za še en dan v karanteni. Brez vestnega umivanja rok z milom pač ne gre. V kuhinji si bomo pripravili slovenski zajtrk; nato sledi prosti čas za uživanje jutranjega obroka. Ker smo si nabrali dovolj energije, sledi panoramski ogled vseh sob in ocenimo katera je danes na vrsti za čiščenje. Ogledali si bomo (arhivsko) zbirko vseh spominkov iz potovanj – magnetkov, krožnikov ipd. Kmalu po poldnevu bomo obiskali ”odprto kuhno” v jedilnici, kjer bomo uživali v domačih dobrotah izpod rok prijazne gospodinje – morda bo tudi tokrat argentinski stejk?. Po obilnem obroku smo si zaslužili ”siesto” – popoldansko poležavanje na kavču v družbi turške kave ali angleškega čaja. Po popoldanskem hedonizmu bomo obiskali hodnike ter pokukali skozi razgledišče (okno) kje visoko se nahaja sonce. Ob 17.30 uri bomo poslušali potopisno predavanje o enem izmed trekingov na Facebook strani Izimanije. Nato si bomo s pomočjo stvari iz velike zaloge pripravili večerjo. Povratek v posteljo v večernih urah.

Dokumenti: veljavni potovalni dokument in zdravstvena izkaznica

Cena izleta znaša od 50 € po osebi
+ vsak udeleženec prejme DARILNI BON Izimanije v vplačani vrednosti, ki ga lahko koristi do 30.6.2021

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest. Po pisni potrditvi prijave nakažete poljubni znesek od 50 € naprej v roku 3 delovnih dni na SI56 6100 0002 0237 748 (Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic/Referenca SI 00 2020 Namen: BON. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. 

*izlet poteka v individualni domeni in se lahko spremeni glede na vaše subjektivne želje. Za samo izvedbo ne odgovarjamo. Zagotavljamo vam, da boste darilni bon lahko koristili za eno super planinsko potovanje v 2020 ali 2021. 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

 

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE