Maturantski izleti 2018

Maturantski izlet v Budvo / Črna gora že za 299€ skupaj z več kot 1000 maturanti iz vse Slovenije. Potuj, spoznaj sovrstnike in uživaj 🙂

Termin: 2018

Kontaktiraj nas in se dogovorimo za predstavitev maturantskega izleta na vaši šoli! Prijavnice za maturantski izlet v Budvo prejmete na vaši srednji šoli pri našem predstavniku.

Pišite na info@izimanija.si ali pokličite na 070-614-784

Program maturantskega izleta 2018 v Budvo: 

1. dan: SLOVENIJA-DUBROVNIK-BUDVA
 
Odhod ob dogovorjeni uri na vnaprej določenem mestu. Vožnja z modernim turističnim avtobusom v smeri Hrvaške in Črne Gore. V dopoldanskih urah prihod do Dubrovnika. Sprehod po Stradunu, ozkih ulicah mesta z obzidjem in prosto za indiviudalne oglede in nakupe. Sledi vožnja na črnogorsko mejo in naprej do Budve, nastanitev v hotelu, prosto za oddih, spoznavanje mesta in raziskovanje bližnje okolice. Po večerji sledi »SPOZNAVNI ŽUR« v eni izmed diskotek na slovenski plaži in prenočevanje.
 

2. dan: BUDVA-MONTENEGRO TURA ali BOAT TRIP-BUDVA

Zajtrk in odhod na Montenegro turo ali na izlet z ladjico na ”Havaje”. Vožnja z avtobusom do kraljevskega mesta Cetinje. Ogled starega mestnega jedra ter obisk kraljeve palače. Iz Cetinja odhod na Lovčen in sprehod po stoterih stopnicah do Njegoševega Mavzoleja. Nadaljevanje vožnje do vasice Njeguši, kjer nas domačini postrežejo z znanim pršutom in sirom. Vrnitev po vijugastih poteh nazaj v Budvo. Prosto do večerje. V večernih urah tematska zabava »BLUE PARTY« v sodelovanju z asistenco CORIS v diskoteki Paris na slovenski plaži. Prenočevanje.

3. dan: BUDVA-SVETI ŠTEFAN-BEACH EXPERIENCE-BUDVA

Zajtrk in vožnja do panoramske točke, od koder se odpira prelep pogled na eno največjih znamenitosti– polotok Sveti Štefan. Naši maturantski izleti so vedno znali poskrbeti za presenečenja. Tako bo tudi tokrat, ko se bomo podali na eno najlepših plaž na Črnogorskem primorju. Lokacija naj ostane skrivnost, zagotavljamo pa da se boste tega dne še dolgo spominjali, saj bo naša ekipa poskrbela za celodnevno doživetje brez primere! Pozno popoldan vožnja do hotela in večerja. Zvečer tematska zabava »SEMAFOR PARTY« – prepustite barvam naj odražajo vaš stas! Prenočevanje.

4. dan: BUDVA-KOTOR-PLAŽA PLOĆE-BUDVA

Zajtrk in vožnja do Kotorja. Sprehod po mestu in nadaljevanje vožnje do bližnje plaže Ploče, ki slovi kot ena najlepših in najbolj žurerskih črnogorskih plaž. Vsi na nepozaben >>pool party<< z našo animacijsko ekipo ob ritmih najnovejših glasbenih hitov. Dan si bomo krajšali s kopanjem v kristalno čisti vodi, zabavo na plaži in številnimi družabnimi igrami v bazenu, zaradi katerih nam bo dan prehitro minil. Zvečer nas na slovenski plaži čaka »POSLOVILNA ZABAVA«. Prenočevanje.

5. dan: BUDVA-SPLIT-SLOVENIJA
 
Po zajtrku odhod iz Budve in pot proti južni Dalmaciji. Postanek ob naslednjem biseru Jadrana-Splitu, ki slovi po antični Dioklecijanovi palači. Postanek za oglede in krajši sprehod po Rivi. Nadaljevanje vožnje po avtocesti proti Sloveniji. Prihod domov je predviden za pozne nočne ure.
 
Cena vključuje:
– prevoz s sodobnim turističnim avtobusom,
– stroške dveh voznikov,
– parkirnine, cestne in ostale pristojbine,
– nastanitev v hotelu turistične kategorije v večposteljnih sobah v Budvi, polpenzione (večerja in zajtrk),
– »Montenegro turo«: degustacija pršuta in sira, vstopnina v palačo kralja Nikole in mavzolej na Lovčenu ali izlet z ladjico po črnogorskem primorju,
– izlet v zaliv Boke Kotorske,
– zunanje oglede po programu,
– stroške obveznih spremljevalcev,
– odlično slovensko vodenje in animacijo,
– organizacijo potovanja,
– osnovno nezgodno zavarovanje,
– dodatno zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini CORIS,
– riziko odpovedi,
– DDV.
 
Nosilec aranžmaja Maturantski izlet 2018 je Kompas d.d. SPLOŠNI POGOJI IN NAVODILA so sestavni del ponudbe in so na voljo na spletni strani Kompas d. d. Program prilagodimo dodatnim željam razredne skupnosti oz. šole na osnovi dogovora pred podpisom pogodbe o potovanju.

 

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE