Planinarjenje Tirolska@wilderkaiser.info

Termin:  1 dan po dogovoru  za zaključene skupine (priporočamo termine v toplejši polovici leta)

Program enodnevnega planinskega izleta Gorski zdravnik: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja proti našim severnim sosedom v smeri Solnograške oz. Salzburga. V bližini zimskošportnega središča Bischofshofen bomo zapeljali z avtoceste in se peljali do idilične pokrajine Wilder Kaiser na Tirolskem. V vasici Ellmau 820 m bomo imeli zunanji ogled ordinacije dr. Martina Gruberja, kjer bomo lahko podoživljali prizore iz priljubljene serije. Naš planinski izlet pri Gorskem zdravniku bomo nadaljevali z lagodnim vzponom na idilično alpsko planino Rübezahlalm 1200 m, ki jo pogosto obišče prav dr. Gruber. Omenjeno planino obiščejo številne osebnosti iz sveta slave, glasbeniki, športniki, filmski igralci in politiki. Pot nas bo peljala čez številne planine z urejenimi hišami v tirolskem stilu z idiličnim pogledom na vrhove pogorja Wilder Kaiser vse do vasice Going 773 m, kjer so prav tako bili posneti številni prizori priljubljene serije. Prosti čas. Sprehodimo se lahko čez slavni vaški trg, mimo vodnjaka, gostilne in drugih snemalnih točk. Popoldanski povratek proti domu, kamor prispemo v poznih večernih urah. (skupaj do 4 ure lahkotne hoje)

Cena planinskega izleta po poteh nadaljevanke Gorski zdravnik: 49€/osebo min 40 potnikov ali 66€/osebo min 30 potnikov in velja za odhode iz Ljubljane (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, tunelninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in dnevnicami dveh voznikov,
  • Vsi zunanji ogledi po programu,
  • Priprava, organizacija in izvedba planinskega izleta Gorski zdravnik ter ddv.

Doplačila po želji na licu mesta:

  • Zdravstveno zavarovanje, odpovednina, vstopnine, osebna poraba, stroški prehrane: kosilo in aktivnosti izven programa.

SPECIALNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Planinski izlet na Tirolsko lahko nadgradimo s postankom na drugih lokacijah, v Kitzbühelu, Kaprunu, v Zell am Seeju, planinskim izletom v Wilder Kaiser pogorje, s planinarjenjem po drugih poteh, z vodenjem po feratah, ogledom kulturnozgodovinske ali naravnogeografske znamenitosti po želji.

Posredujte nam vašo rezervacijo enodnevnega planinskega izleta k Gorskemu zdravniku ali povpraševanje za planinski izlet v okviru vaše planinske skupine ali planinskega društva (PZS). Program prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE