Planinarjenje po Pašmanu, Ugljanu in Kornatih©croatia.hr

Termin 1:   (5 dni)  ZADNJA MESTA 1 mesto

Termin 2: 5 dni po dogovoru za planinska društva (predlagamo spomladanski ali jesenski termin)

Program petdnevnega planinarjenja po Srednji Dalmaciji:

Prvi dan: Odhod v jutranjih urah iz Ptuja. Vožnja po avtocesti v smeri Dalmacije, kjer pri Benkovcu zavijemo iz avtoceste na Ravni kotar. Podali se bomo po manj znanih planinskih poteh biograjskega zaledja. Namestitev v hotelu. Prosto popoldne/ večer. Večerja. (2-3 ure hoje)

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. S trajektom se bomo zapeljali na Pašman in naprej na sosednji otok. Povzpeli se bomo na najvišji vrh otoka Ugljan – Šćah 286 m ter sosednji bolj priljubljen Mihovil 265 m, kjer se nahaja tudi trdnjava iz 13. stoletja.Nočitev. (3-4 ure hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. S trajektom se bomo odpeljali na otok Pašman. Osvojili bomo Mali Bokolj 174 m z Gospo Loretsko in najvišji vrh Pašmana Veli Bokolj 272 m. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Celodnevni izlet z ladjico na Kornate s kosilom in pijačo (doplačilo na licu mesta). Osvojili bomo najvišji vrh Kornatskega otočja Metlina 237 m. Možnost kopanja v morju.Večerja. Nočitev. (1-2 uri hoje)

Peti dan: Zajtrk v hotelu. Osvojili bomo markanten Zir 850 m sredi Ličkega polja, ki ga zmeraj občudujemo ob avtocesti. Pozno kosilo na poti. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo v večernih urah. (3 ure hoje)

Cena planinarjenja po Kornatih, Pašmanu in Ugljanu je  /osebo pri min 40 udeležencih

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški in dnevnicami voznika,
 • 2 x povratna trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Biograd na Moru – Tkon (Pašman),
 • Namestitev v hotelu Alba*** v Sv Filip i Jakovu v dvoposteljnih sobah na bazi samopostrežnega polpenziona z vključeno turistično takso,
 • 1 x pozno kosilo zadnji dan na povratku,
 • Priprava in organizacija ter ddv.

Možna doplačila:

 • Enoposteljna soba 50 €/ celotno bivanje (sporočit ob prijavi)
 • Odpovednina znaša  € (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini 9 €/ osebo za čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi), Kaj je vključeno?
 • Hrana in pijača čez dan; osebna poraba; napitnine; izlet z ladjico na Kornate, dodatne vstopnine in aktivnosti izven programa.

Informacije in prijave na: info@izimanija.si do zasedbe prostih mest. Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo  € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj: SI56 6100 0002 0237 748. Sklic/Referenca: SI 00 42019. Namen: KORNATI. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

Svojo prijavo ali povraševanje lahko posredujete preko spodnjega obrazca:

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

   

  Comments are closed.
  CLOSE
  CLOSE