Sindikalni izlet Avstrija

Republika Avstrija je srednjeevropska zvezna republika in celinska država s približno 8,5 milijona prebivalcev. Meji na Lihtenštajn in Švico na zahodu, Italijo in Slovenijo na jugu, Madžarsko in Slovaško na vzhodu ter Nemčijo in Češko na severu. Avstrijsko površje je zelo gorato, saj večino države pripada Alpam; le 32 % ozemlja države leži pod 500 m, najvišji vrh pa je Veliki Klek (Großglockner) s 3.798 metri nadmorske višine. Glavno in največje mesto je Dunaj.

V naši turistični agenciji smo za vas pripravili nekaj ponudb za sindikalne izlete v Avstrijo, saj naša severna soseda ponuja veliko arhitekturnih znamenitosti, čudovito naravo in kulinarična doživetja. Ljudje si premalokrat vzamemo čas zase, za naše najbližnje ter druženje s prijatelji. Skupaj se odpravimo na sindikalni izlet v Avstrijo z dobro voljo in družbo med prijazne in gostoljubne domačine. Vsak takšen sindikalni izlet pa je dodatna vzpodbuda za dobre delavce.

Nekaj naših idej za sindikalni izlet v Avstrijo:

  • Tirolska in muzej Swarovski – Ste vedeli, da ima največja poslovna enota podjetja Swarovski Crystal Business že kar 2800 svojih trgovin v 170 državah? Če se odpravite skupaj z nami na sindikalni izlet v Avstrijo, si bomo glavno proizvodnjo znanih kristalov tudi ogledali. Med drugimi pa se ustavili tudi v zimsko-športnem središču Kitzbühel. Več o programu izleta si lahko preberete s klikom na izlet Tirolska in muzej Swarovski.
  • Terra Mystica in Minimundus – Zakaj si ne bi skupaj oblekli rudarsko zaščitno obleko ter se spustili po 68 metrov dolgi rudarski drči, ki je najdaljša v Evropi? Prav tako pa lahko na enem mestu obiščemo kar 156 znamenitosti iz 40 držav v miniaturni obliki. Več o programu izleta si lahko preberete s klikom na izlet Terra Mystica in Minimundus.
  • Ledena jama Eisriesenwelt – Odpravite se skupaj z nami na sindikalni izlet v Avstrijo, kjer je največja ledena jama na svetu. Ime ledena jama izhaja iz njene ledene strukture, saj je v njej led skozi celo leto. Več o programu izleta si lahko preberete s klikom na izlet Ledena jama Eisriesenwelt.
  • Grossglockner – Veliki Klek je najvišji vrh naše severne sosede Avstrije in meri v višino 3.798 metrov. Zapeljali se bomo do razgledne ploščadi Franca Jožefa na višino 2.369 metrov, od koder bomo lahko občudovali pogled na vrh gore. Več o programu izleta si lahko preberete s klikom na izlet Grossglockner.
  • Gorski zdravnik – Se še spomnite priljubljene serije Gorski zdravnik? Skupaj z nami se odpravite do vasice Ellmau, kjer bomo obiskali ordinacijo dr. Martina Gruberja ter se sprehodil čez slavni vaški trg, mimo vodnjaka, gostilne in drugih snemalnih točk. Več o programu izleta si lahko preberete s klikom na izlet Gorski zdravnik.
  • Praznik narcis v Avstriji – Narcissenfest je največji cvetlični festival v Avstriji, ki se vsako leto odvija konec maja. Ogledali si bomo povorko narodnih noš in glasbenikov ter velikanskih figur okrašenih iz tisoče narcis. Več o programu izleta si lahko preberete s klikom na izlet Praznik narcis v Avstriji.

V kolikor vas zanima kakšen izmed zgoraj izpostavljenih programov za izlet, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Prav tako pa lahko preko njega oddate vsa vprašanja ter dodatne želje o izletih, na katera vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE