Sindikalni izlet Bosna in Hercegovina

Bosna in Hercegovina je država na Balkanskem polotoku, ki si deli zahodno ter severno mejo s Hrvaško (932 km), vzhodno s Srbijo (302 km) in jugovzhodno s Črno goro (225 km). Topografsko podobo države večinoma oblikuje Dinarsko gorovje – z najvišjim vrhom države Maglič, 2387 m, na severovzhodu se spusti v Panonsko kotlino; 26-kilometrski pas na jugu države pa se dotika Jadranskega morja.

Ker si ljudje premalokrat vzamemo čas zase ali za kakšen izlet v dobri družbi, smo v naši turistični agenciji pripravili nekaj namigov za izlete za zaključene skupine, kot so sindikalni izleti ter drugi, ki jih prilagodimo vašim željam.

Ideje za sindikalni izlet so:

  • Sarajevo – Podajmo se na dvodnevno raziskovanje Sarajeva, kjer si bomo poleg ogleda znamenitosti (Baščaršija, Svrzina hiša, Avaz, podzemni tunel…), privoščili tudi prave bosanske čevapčiče ali burek. Za več informacij si preberite program izlet Sarajevo.
  • Bihač, rafting Una, Velika Kladuša – Ste za adrenalinsko doživetje? Potem je ta izlet kot nalašč za vas, saj se bomo najprej z rafti spustili po reki Uni, nato pa si še ogledali Vrata Bosne oziroma Veliko Kladušo ter Bihač. Za več informacij si preberite program izlet Bihač, rafting Una, Velika Kladuša.
  • Šarganska osmica – Poznate knjigo Na Drini ćuprija (Most na Drini)? Kaj pa film Življenje je čudež? Na našem izletu bomo spoznali kraje, ki so služili kot kulise za film ter knjigo. Zapeljali pa se bomo tudi z Ćirom. Za več informacij si preberite program izlet Šarganska osmica.
  • Sarajevo in Mostar – Sarajevo ponuja veliko znamenitosti (Baščaršija, Svrzina hiša, Avaz, podzemni tunel…), ki si jih je potrebno ogledati. Tokrat pa se bomo odpravili še do Mostarja. Med potjo pa se ustavili še v Konjicu in Jablanici. Greš z nami? Za več informacij si preberite program izlet Sarajevo in Mostar.

V kolikor vas zanima kakšen izmed zgoraj izpostavljenih programov za izlet, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Prav tako pa lahko preko njega oddate vsa vprašanja ter dodatne želje o izletih, na katera vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

CLOSE
CLOSE