Sindikalni izlet Hrvaška

Republika Hrvaška je država na stičišču Srednje Evrope, Jugovzhodne Evrope in Sredozemskega morja. Njeno glavno mesto je Zagreb. Hrvaška obala Jadranskega morja je dolga kar 1.778 km, ob njej pa leži več kot 1.000 otokov. Priljubljena je za turiste iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Avstrije, Češke, Srbije, Švice, Madžarske…

Ljudje si premalokrat vzamemo čas zase ali za kakšen izlet v dobri družbi, kjer bi lahko spoznali kakšen nov kraj, šege in navade ter kulturo nekega območja. Sindikalni izlet pa je odlična vzpodbuda tudi za delavca, kajti zadovoljen delavec, je dober delavec.

V naši turistični agenciji pripravljamo izlete za zaključene skupine, kot so sindikalni izleti ter drugi, ki jih prilagodimo tudi vašim željam. Ker vemo, kako dragocen je čas, smo vam pripravili nekaj namigov za izlete po sosednji Hrvaški.

Ideje za sindikalni izlet so:

  • Vodice in CMC festival – Dalmacija je priljubljena destinacija slovenskih turistov. Mogoče pa še niste obiskali nacionalnih parkov Krka in Kornati. Na našem dvodnevnem izletu vam ju bomo podrobno predstavili. Ker pa je Dalmacija poznana po dobrih »feštah« se boste ene lahko tudi udeležili. Verjemite, veselo bo. Primeren čas obiska je v mesecu juniju ko se odvija festival CMC, lahko pa se enak program izpelje tudi od meseca maja do septembra. Za več informacij si preberite program izleta Vodice in CMC festival.
  • Lonjsko polje – Podajte se skupaj z nami v raziskovanje največjega zaščitenega močvirnatega območja na Hrvaškem. Spoznali bomo bele štorklje ter se z ladjico popeljali po reki Savi. Izlet je primeren od spomladi do pozne jeseni. Program je izvedljiv vse letne čase, razen zime. Za več informacij si preberite program izleta Lonjsko polje.
  • Zagreb – Ste že obiskali hrvaško prestolnico? V božičnem in novoletnem času ima naziv najlepše okrašeno mesto v Evropi. Skupaj ga lahko obiščemo vse dni v letu, saj je vedno zanimiv za ogled. Za več informacij si preberite program izlet Zagreb.
  • Krk, Pag, Rab, Galun – Imate dovolj zime in bi se podali na morje? Potem je ta izlet kot nalašč za vas. Z ladjico bomo obiskali kar štiri otoke. Spoznali bomo zgodovino mesta Rab, se sprehodili skozi oljčni nasad ter opazovali edine prebivalce otoka Galun. Program izvedljiv v toplejših mesecih od maja do septembra, tudi še oktobra. Za več informacij si preberite program izleta Krk, Pag, Rab in Galun.
  • Grožnjan, Motovun, Poreč – Motovun, Grožnjan in Poreč so s svojimi ozkimi ulicami in bogato zgodovino navdušili že prenekaterega obiskovalca. Spoznali bomo istrski afrodizijak ali z drugo besedo tartuf. Izvedba programa se priporoča v času nabiranja tartufov v mesecu novembru, lahko pa se prilagodi ostalim dnem v letu. Za več informacij si preberite program izleta Grožnjan, Motovun, Poreč.

V kolikor vas zanima kakšen izmed zgoraj izpostavljenih programov za izlet, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Prav tako pa lahko preko njega oddate vsa vprašanja ter dodatne želje o izletih, na katera vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

CLOSE
CLOSE