Italija, uradno Republika Italija je parlamentarna republika v južni Evropi in pokriva 301.338 km2 veliko območje Apeninskega polotoka, ki ga zaradi značilne oblike imenujejo škorenj. Prevladuje sredozemsko podnebje. Z 61 milijoni prebivalcev pa je med članicami Evropske unije po številu prebivalcev na četrtem mestu.

Za vas in vaše sodelavce smo pripravili izbor programov, ki so primerni za sindikalne izlete.  Sindikalni izlet je idealna priložnost za druženje ljudi, ki na delovnem mestu večkrat nimajo časa za pogovor. Prav tako pa so prava priložnost za spoznavanje novih krajev, kultur ter šeg in navad nekega območja.

Kratki opisi izpostavljenih programov za sindikalne izlete so:

  • Benetke – Doživite Benetke malo drugače. Svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov se razteza prek številnih majhnih otokov v močvirni morski plitvini ali laguni. Skupaj z nami se zapeljite do Benetk z katamaranom Prince of Venice. Za več informacij si preberite program izleta Benetke.
  • Verona – Skupaj obiščimo vedno romantično italijansko mesto Verona in se prepustimo duhu Shakespirove drame o nesojeni ljubezni med Romeom in Julijo. Za več informacij si preberite program izleta Verona.
  • Canevaworld – Si želite preživeti družaben dan poln adrenalina? Si želite sprostitve? Potem je Canevaworld pravi naslov za vas. Za več informacij si preberite program izleta Canevaworld.
  • Toskana – Skupaj se odpravimo na tridnevno potepanje po Toskani. Obiskali bomo pet vasic oziroma Cinque Terre ter Parmo, ki je poznana po muzeju parmezana. Za več informacij si preberite program dvodnevnega izleta Toskana.
  • Rimini in San Marino – Ste že obiskali najstarejšo in najmanjšo republiko v Evropi? Če je vaš odgovor NE, se nam pridružite in skupaj z nami odpravite na raziskovanje San Marina ter Riminija. Ne bomo pa pozabili tudi na ogled zelo znanega poševnega stolpa v Pisi. Za več informacij si preberite program dvodnevnega izleta Rimini in San Marino.

V kolikor vas zanima kakšen izmed zgoraj izpostavljenih programov za vaš sindikalni izlet, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Prav tako pa lahko preko njega oddate vsa vprašanja ter dodatne želje o sindikalnih izletih, na katera vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE