Sindikalni izlet je idealna priložnost za druženje ljudi, ki na delovnem mestu večkrat nimajo časa za pogovor. Izlet je tudi priložnost za spoznavanje novih krajev, kultur ter šeg in navad nekega območja.

Sindikalni izlet je vzpodbuda za delavca, kajti zadovoljen delavec je dober delavec.

Ker se v naši turistični agenciji zavedamo kako je čas dragocen, vam za lažjo odločitev ponujamo nekaj idej za enodnevni izlet po Sloveniji.

Ideje za sindikalni izlet so:

  • Kras – Po ogledu muzeja slovenskih filmskih igralcev in vojaškem muzeju vas bomo popeljali na degustacijo pršuta. Vredna ogleda je tudi jama Vilenica. Da pa ne bomo pozabili na kulturo se bomo seznanili še z deli Srečka Kosovela. Primerno za obisk skozi vse leto. Za več informacij si preberite program izleta Kras.
  • Litija – Podali se bomo proti geometričnemu središču Slovenije, se posladkali z medenimi proizvodi in si ogledali Vaško situlo. Tudi rovi rudnika Sitarjevec so vredni ogleda, prav tako pa tudi grad Bogenšperk. Primerno za obisk skozi vse leto. Za več informacij si preberite program izleta Litija.
  • Praznik kakija v Strunjanu – Predlagamo vam še en izlet, ki je pa vezan na določen čas (november). To je obisk praznika kakijev – zlatega jabolka – v Strunjanu. Sprehodili se bomo še skozi Krajinski park Strunjanske soline in si ogledali znamenitosti Kopra. Za več informacij si preberite program izleta Praznik kakija v Strunjanu.
  • Sevnica in splavarjenje po reki Savi – Si želite doživeti splavarski krst, nato pa ob dobri hrani in pijači ter glasbi uživati na splavu? Potem se odločite za ta izlet. Popeljali vas bomo tudi skozi sevniški grad. Nato pa si bomo še v Radečah ogledali družinsko podjetje Rainer kozmetika d.o.o. Primerno za obisk vse letne čase, razen zime (zaradi splavarjenja). Za več informacij si preberite program izleta Sevnica in splavarjenje po reki Savi.
  • Šentjur in Ponikva – V kolikor se želite seznaniti z več kot 170 letno zgodovino železnice in si ogledali rojstno hišo skladateljev Ipavcev, se nam pridružite pri sprehodu skozi Šentjur. V Slomu pri Ponikvi pa stoji rojstna hiša Antona Martina Slomška, ki je prav tako zanimiva za ogled. Ponikva pa je poznana še po eni naravni znamenitosti, roži velikonočnici, saj je v Boletini eno izmed treh rastišč v Sloveniji. Izlet je primeren v času cvetenja velikonočnice (v primeru, da pa ne želite obiskati rastišča, pa ga je možno izpeljati v vseh letnih časih). Za več informacij si preberite program izleta Šentjur in Ponikva.
  • Ptuj, Ptujska Gora, Dominkova domačija, Puhov muzej – Skupaj bomo obiskali najstarejše mesto v Sloveniji, ki ima več kot 2000 let staro tradicijo. Podali se bomo tudi na bližnjo Ptujsko Goro ter občudovali panoramski pogled na Dravsko polje, Haloze, Slovenske gorice, Pohorje in Ptuj. Za več informacij si preberite program izleta Ptuj, Ptujska Gora, Dominkova domačija, Puhov muzej.

V kolikor vas zanima kakšen izmed zgoraj izpostavljenih programov za izlet, vas vabimo, da nas kontaktirate preko spodnjega obrazca. Prav tako pa lahko preko njega oddate vsa vprašanja ter dodatne želje o izletih, na katera vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

 

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE