Smučanje Visoke Tatre Slovaška©slovakia.travel

Termin: 15. – 19. februar 2020 (5 dni; sobota – sreda)  POLNO – zaključena skupina 
Info prijave za zimo 2021 oz. za zaključene skupine na info@izimanija.si

Program smučarskega letovanja na Slovaškem:

Prvi dan: Odhod v nočnih urah iz dogovorjenega mesta (Maribor) in vožnja mimo Dunaja in Bratislave v osrčje Visokih Tater. Prvi dan si bomo privoščili lažje smučanje na smučišču Štrbské Pleso nad istoimenskim jezerom. Smučišča se nahajajo na višinah od 1376 do 1840 m. Štrbské Pleso je priljubljeno letovišče, ki se ponaša tudi s smučarsko skakalnico. Večerna namestitev v penzionu. Večerja. Nočitev.   

Drugi dan: Zajtrk. Transfer do smučišča Tatranská Lomnica, ki velja za najboljšo in najzahtevnejšo v Visokih Tatrah. Smučarske proge se vijejo od višine 2190 m pod drugo najvišjo slovaško goro pa vse do 888 m. Večerni povratek v penzion. Večerja. Nočitev.

Tretji dan: Zajtrk. Transfer do smučišča Tatranská Lomnica, ki velja za najboljšo in najzahtevnejšo v Visokih Tatrah. Smučarske proge se vijejo od višine 2190 m pod drugo najvišjo slovaško goro pa vse do 888 m. Večerni povratek v penzion. Večerja. Nočitev.

Četrti dan: Zajtrk. Transfer do smučišča Tatranská Lomnica, ki velja za najboljšo in najzahtevnejšo v Visokih Tatrah. Smučarske proge se vijejo od višine 2190 m pod drugo najvišjo slovaško goro pa vse do 888 m. Večerni povratek v penzion. Večerja. Veselo druženje. Nočitev.

Peti dan: Zajtrk. Zapustili bomo slikoviti ambient Visokih Tater. Postanek za kosilo v slovaški prestolnici Bratislava. Povratek z vmesnimi postanki proti Sloveniji, kamor prispemo v večernih urah.

Dokumenti: veljavna slovenska osebna izkaznica; evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, komercialno zdravstveno zavarovanje

Cena smučanja Visoke Tatre Slovaška znaša pri 20 potnikih 299 € po osebo za prijave do 15.12.2019

Redna cena: 345 € po osebi

Vključeno:

  • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom z vključenimi cestninami, parkirninami ter dnevnicami in namestitvijo voznika,
  • 4 x Namestitev v penzionu turistične kategorije v Popradu (pod Visokimi Tatrami) v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona (zajtrk in večerja) ter vključeno turistično takso,
  • Vsakodnevni prevoz na smučišče: Štrbské Pleso (1. dan) in Tatranská Lomnica (2.-4. dan),
  • Priprava in organizacija ter ddv.

Doplačila po želji:    *naknadne spremembe glede doplačil niso možne

  • Enoposteljna soba 100 € (sporočit ob prijavi)
  • Odpovednina znaša 16 € (sporočit ob prijavi)   Kaj je vključeno?
  • Zdravstvena in nezgodna zaščita z asistenco v tujini v višini 12 € /čas trajanja potovanja (sporočit ob prijavi) Kaj je vključeno?
  • Smučarske vozovnice – na licu mesta – trenutna ponudba 99 € karta za 4 dni, 
  • Vstopnine, manjše napitnine, morebitne podkupnine, ostala prehrana, nakupi lokalnih izdelkov, osebna poraba, aktivnosti izven programa in vse ostalo kar ni navedeno pod ”vključeno”.

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest. Po pisni potrditvi prijave nakažete 100 € akontacije v roku 3 delovnih dni na SI56 6100 0002 0237 748 (Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic/Referenca SI 00 022020 Namen: SMUČANJE. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

*V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 2 mesecev pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

**Če vam smučanje ni prioriteta, si lahko dneve oblikujete po svoje.  

PONUDBA za zaključene skupine: Program prilagodimo vašim željam. Smučarski izlet v Visoke Tatre lahko nadgradimo s podaljšanim izletom v poljske Visoke Tatre, ali katero drugo slovaško smučišče. Posredujte nam vašo rezervacijo ali povpraševanje smučarskega izleta. Pripravimo vam ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

[honeypot varhnosth-252]

Comments are closed.
CLOSE
CLOSE