Treking Severna Irska in Irska©rei.com

Termin: 8. – 15. junij 2019 (8 dni) – ZBIRAMO PRIJAVE na info@izimanija.si   

Program planinskega potovanja na Irsko in Seversko Irsko:

Prvi dan: Transfer do bližnjega letališča (Benetke, Dunaj, Pula …). Polet proti Irski – predvidoma Dublin DUB 74 m. Transfer cca 100 km severno. Namestitev v penzionu. Nočitev. [odvisno od urnika poletov]

Drugi dan: Zajtrk v penzionu. Planinarjenje po granitnem pogorju Mourne mountains (Severna Irska) s pogledom na Irsko morje. Pot bo krožna, razgledna in zložna. Transfer do obrobja Belfasta. Namestitev v penzionu. (5 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk v penzionu. Dopoldanski samostojni ogled Belfasta – priporočamo muzej Titanic, ki prikazuje žalostno zgodbo. Ustavili se bomo v mističnem gozdičku Dark Hedges in nadaljevali do visečega mostu Carrick-a-Rede. Popoldanski krajši planinski izlet na Velikanovo pot. Namestitev v penzionu. (3 ure hoje)

Četrti dan: Zajtrk v penzionu. Zapustili bomo Severno Irsko in se vozili proti jugu Irske. Dan bomo izkoristili za krajše postanke ob poti, a brez hoje. Namestitev v penzionu.

Peti dan: Zajtrk v penzionu. Planinski izlet po slovitih Moherjevih klifih – po bo krožna in brez večjih vzponov. Popoldan se bomo zapeljali v živahno mesto Limerick. Namestitev v penzionu. (4 ure hoje)

Šesti dan: Zajtrk v penzionu. Dan za pohodniško-turistično odkrivanje južne Irske in sicer Rings of Kerry (lokalno: Mórchuaird Chiarraí). Transfer do mesta Cork. Namestitev v penzionu. (3 ure hoje)

Sedmi dan: Zajtrk v penzionu. Dopoldanski transfer do prestolnice Dublin, kjer bomo imeli prosti čas za odkrivanje irske kulture, morda tudi za obisk pivovarne Guinness? Še zadnji nakupi spominkov in pakiranje. Namestitev v penzionu.  

Osmi dan: Odhod na letališče. Polet proti bližnjemu letališču in le še krajši transfer proti Sloveniji. [odvisno od urnika poletov]

Cena treking potovanja po Severni Irski in Irski: 1275 €/osebo pri min 10 potnikih

Vključeno:

 • Povratna letalska vozovnica bližnje letališče – Irska z vključeno do 10 kg (1 kos) ročne prtljage,
 • Povratni letališki transfer na relaciji Maribor, Celje, Ljubljana – bližnje letališče,
 • Vsi prevozi po destinaciji po programu (minibus ali kombi),
 • Namestitev v penzionih (B&B, Inn, Guesthouse, Lodge ipd. – brez en-suite sob) turistične kategorije v dvoposteljnih in triposteljnih sobah na bazi nočitve z zajtrkom in vključeno turistično takso,
 • Priprava, organizacija in izvedba planinskega potovanja ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 145 € (sporočit ob prijavi),
 • Odpovednina 69 € (sporočit ob prijavi), Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita z asistenco za potovanje v tujini 15 € (sporočit ob prijavi), Kaj je vključeno?
 • Možna doplačila na licu mesta: vstopnine; morebitne napitnine; prehrana za čez dan in večer; osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest. Po pisni potrditvi prijave nakažete 450 € akontacije na SI56 6100 0002 0237 748 (Izimanija d.o.o., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic/Referenca SI 00 850. Namen: IRSKA. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje do 30 dni pred odhodom.

*V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 4 mesece pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

**Za treking Irska in Severna je potrebna psiho-fizična pripravljenost. Glede svojih sposobnosti se posvetujte z zdravnikom in z agencijo pred prijavo. Po želji je možno kakšno turo izpustiti in si dan načrtovati drugače.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Treking potovanje po Irski in Severni Irski lahko nadgradimo z izletom na ostale otoke (ki jih tukaj ne manjka), ogledom katerega drugega naselja na otoku, planinarjenja po drugih planinskih poteh, kolesarjenjem po Irski, izletom z ladjico in ogled kitov ter druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinskega potovanja po Severni Irski in Irski ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Pripravimo vam ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  [honeypot varhnosth-252]

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE