Treking potovanje Gran Canaria

Treking Kanarski otoki©                                                        

Termin: 16. – 23. februar 2019 (8 dni) – ZBIRAMO PRIJAVE na info@izimanija.si

Program treking potovanja na Gran Canario:

Prvi dan: Transfer do bližnjega letališča (Milano, Benetke, Salzburg, Dunaj …). Direktni polet na letališče Gando LPA – Aeropuerto de Gran Canaria. Transfer do mesta Las Palmas de Gran Canaria, kjer bomo ves čas nastanjeni. Namestitev v hotelu v bližini idilične plaže Las Canteras. Popoldanski samostojni sprehodi po mestu ali počitek (odvisno od urnika poletov).

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo na goro Altavista 1377 m (v prevodu visok razgled). Tura, ki je ne bi smeli izpustiti. Popoldanski sprehod po naravnem parku Tamanaba. Povratek v hotel (5 ur hoje).

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Planinarili bomo okrog in na drugi najvišji vrh otoka – Montaña del Nublo na katerem stoji znan simbol otoka – geomorfološka posebnost. Ta planinska pot velja za najbolj priljubljeno med planinci. Povratek v hotel. (4 ure hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Dan bomo izkoristili za treking po zahodni obali Gran Canarie, ki slovi po svoji divjosti. Morda nam bo uspel tudi kakšen skok v vodo. Povratek v hotel (4-6 ur hoje)

Peti dan. Zajtrk v hotelu. Izlet v (ne)znano v okviru katerega bomo odkrivali še preostale lepote in posebnosti otoka. Povratek v hotel.

Šesti dan. Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo na najvišji vrh Gran Canarie  – Pico de las Nieves 1949 m, ki je hkrati tretji najvišji vrh med ”Kanarci”. Čeprav bi ime vrha lahko poslovenili kot Snežnik, snega ne pričakujemo. Povratek v hotel. (5 ur hoje)

Sedmi dan. Zajtrk v hotelu. Sprehodili se bomo po pravih puščavskih sipinah, ki spominjajo na Saharo. Popoldansko kopanje v letovišču Maspalomas oz. prosti čas. Še zadnji nakupi in pakiranje. Povratek v hotel.

Osmi dan. Zajtrk v hotelu ali lunch-paket (odvisno od urnika poletov). Še zadnja vožnja do letališča. Vkrcanje na letalo, direktni polet Gran Canaria – bližnje letališče in transfer do Slovenije, kamor predvideno prispemo v večernih urah.

Cena treking potovanja Gran Canaria: 799 € na osebo pri min 15 potnikov oz. 774 €/ osebo za prijave s plačilom akontacije do 5.10.2018  

*Popusti: redni potniki 50€; voznik kombija 80€

Vključeno:

 • Povratna letalska vozovnica bližnje letališče (Benetke, Dunaj, Bergamo…) – Gran Canaria z vključeno 10 kg ročne prtljage dimenzij 55 cm x 40 cm x 20 cm,
 • Povratni letališki transfer na relaciji Maribor, Celje, Ljubljana – bližnje letališče,
 • Namestitev v Las Palmas v hotelu** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi nočitve z zajtrkom z vključeno turistično takso,
 • Najem potovalnega kombija z gorivom in parkirninami na otoku Gran Canaria,
 • Obisk destilarne ruma Arehucas in degustacija,
 • 1 x večerja v lokalni restavraciji,
 • Priprava, organizacija in izvedba trekinga Gran Canaria s slovenskim vodnikom ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 125 € – sporočit ob prijavi,
 • Dodatna prtljaga (1 kos) do 20 kg v obe smeri 60 € – sporočit ob prijavi,
 • Transport zložljivih pohodnih palic v obe smeri 10 € (ne sodijo v ročno prtljago; sporočit ob prijavi),
 • Odpovednina znaša 35€ za vrednost aranžmaja do 750 € oz. 46€ za vrednost aranžmaja do 1000 € – sporočit ob prijavi, Kaj je vključeno?
 • Zdravstvena in nezgodna zaščita z asistenco za potovanje v tujini 15€ – sporočit ob prijavi, Kaj je vključeno?
 • Možna doplačila na licu mesta: morebitne vstopnine; prehrana za čez dan; osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Informacije in prijave na info@izimanija.si do zapolnitve prostih mest (max 15). Po pisni potrditvi prijave nakažete 300 € akontacije na TRR: SI56 6100 0001 2778 351 (Agencija Izimanija, Izidor Furjan s.p., Grajena 74, 2250 Ptuj). Sklic/Referenca SI 00 1949. Namen: GRAN CANARIA. BIC/SWIFT: HDELSI22. Koda namena: SCVE. S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Agencije Izimanija in se z njimi strinjate. Razlika se poravna najkasneje do 30 dni pred odhodom.

*V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 100 dni pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Program aktivnega potovanja prilagodimo vašim željam. Treking potovanje po Gran Canarii lahko nadgradimo z izletom na bližnje Kanarske otoke (Tenerife ali Fuerteventura), ogledom katerega drugega naselja na otoku, planinarjenja po drugih planinskih poteh, kolesarjenje po Gran Canarii, izletom z ladjico in ogled kitov ter druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo trekinga po Gran Canarii ali povpraševanje za vaše planinsko potovanje v okviru planinskega društva. Program popolnoma prilagodimo vašim željam in vam ponudbo posredujemo v čim krajšem času.

Vaše ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaše sporočilo

CLOSE
CLOSE