Planinarjenje po Kornatih©camping-torkul.com

Termin:  3 dni po dogovoru za planinska društva (priporočamo spomladanski ali jesenski termin)

Program tridnevnega planinarjenja / treking potovanja po Kornatih, Pašmanu in Vranskem jezeru:

Prvi dan: Odhod v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Zagreba in Gospića v smeri Dalmacije oz Zadra. S trajektom se bomo odpeljali na otok Pašman. Osvojili bomo Mali Bokolj 174m z Gospo Loretsko in najvišji vrh Pašmana Veli Bokolj 272m. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje)

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Celodnevni izlet z ladjico na Kornate (ali Telaščico) z vključenim kosilom in pijačo. Osvojili bomo najvišji vrh Kornatskega otočja Metlina 237m. Možnost kopanja v morju. Večerja. Nočitev. (2 uri hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Izlet v naravni park Vransko jezero, največje hrvaško jezero. Iz razglednika Kamenjak se bomo odpravili po krožni poti skozi kanjon Mernjača – Vransko jezero – Orlja Draga. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo predvidoma v večernih urah. (3-4 ure hoje)

Cena tridnevnega planinarjenja po Severni Dalmaciji:  €/osebo pri min 45 potnikih ali  €/ osebo pri min 30 potnikih in velja za odhode iz Maribora ali Ptuja (Cena je informativna in je odvisna od mesta in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, parkirninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški ter dnevnicami voznika,
 • Trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Biograd – Tkon na Pašmanu – Biograd,
 • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona z vključeno turistično takso,
 • Vstopnina v naravni park Vransko jezero,
 • Vse zunanje oglede po programu,
 • Priprava, organizacija in izvedba ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 12€ / osebo na noč,
 • Izlet z ladjico na Kornate ali Telaščico s kosilom in pijačo 250HRK/ osebi,
 • Živa glasba v hotelu za skupino (potrebna predhodna rezervacija),
 • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Zaključene skupine (planinska društva) imajo možnost prilagoditve programa vašim željam, saj lahko omenjene planinarjenje nadgradimo na večdnevno, dodamo izlet na Ugljan, voden ogled Zadra, izlet v NP Paklenica ali drugimi aktivnosti po želji skupine. Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Kornatih, Pašmanu in Vranskem jezeru ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Z veseljem vam pripravimo ugodno ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE