Pohodništvo po Poljski©pinterest.com                                       

Termin: 8 dni po dogovoru (priporočamo poletni termin)

Program planinarjenja /treking potovanja po nacionalnih parkih Poljske:

Prvi dan: Zbor in odhod v večernih urah z dogovorjenega mesta. Nočna vožnja mimo Gradca, Dunaja, Brna in Olomouca proti Poljski. 

Drugi dan: Jutranja kavica na Poljskem. Sprehod po Park Krajobrazowy Orlich Gniazd, konkretneje po puščavi Pustynia Błędowska. Krajše planinarjenje po najmanjšem NP na Poljskem – Ojcowski Park Narodowy do gradu Pieskowa Skała. Transfer v Krakow. Namestitev v hotelu. Počitek. Večerja. Nočitev. (1 ura hoje)

Tretji dan: Zajtrk. Dopoldanski obisk naselja Oświęcim z ogledom koncentracijskega taborišča Auschwitz-Birkenau s hrvaško govorečim lokalnim vodnikom. Popoldanski ogled Krakowa. Večerja. Nočitev.

Četrti dan: Zajtrk. Ogled rudnika soli Wieliczka (ob doplačilu) s poljsko ali angleško govorečim lokalnim vodnikom. Vzpon na Luboń Wielki 1022m od koder bomo imeli Gorczański Park Narodowy kot na dlani. Transfer v Zakopane. Namestitev v hotelu. Večerja in nočitev. (3-4 ure hoje)

Peti dan: Zajtrk. Planinarjenje po Tatrzański Park Narodowy in vzpon na Wielki Giewont 1895m v Visokih Tatrah. Sprehod do znanih zakopanskih skakalnic. Večerja in nočitev.  (6-7 ur hoje)

Šesti dan: Zajtrk. Planinarjenje po Babiogórski Park Narodowy in vzpon na vrh Babia Góra 1725m. Večerja in nočitev.  (5 ur hoje)

Sedmi dan: Zajtrk. Planinarjenje po Pieniński Park Narodowy na vrh Sokolica 747m. Popoldansko kopanje v jezioro Czorsztyńskie pri gradu Niedzica. Večerja in nočitev. (4 ure hoje)

Osmi  dan: Zgodnji zajtrk. Odhod proti Sloveniji mimo Žiline, Trnave, Bratislave, Dunaja in Gradca. Po želji lahko naredimo daljši postanek za kosilo ali sprehode v Bratislavi. Predviden povratek v Slovenijo je v večernih urah.

Cena planinskega potovanja po nacionalnih parkih Poljske je  €/osebo pri min 45 udeležencih ali  €/osebo pri min 30 udeležencih in velja za odhode iz Slovenije. (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Avtobusni prevoz na omenjeni relaciji,
 • Namestitev v Krakowu v hotelu** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Namestitev v Zakopanah v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Vstopnina in lokalni vodnik v Auschwitz-Birkenau,
 • Vstopnina v nacionalni park Pieniny,
 • Vstopnina v Tatranski nacionalni park,
 • Vstopnina v nacionalni park Babia gora,
 • Organizacija in izvedba potovanja ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 150 €,
 • Rudnik soli Wieliczka cca 15€/osebo,
 • Vstopnine, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Prijave in informacije na info@izimanija.si 

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Planinsko potovanje po Poljski lahko nadgradimo z izletom v pivnico, ogledom katerega drugega mesta, planinarjenja po drugih planinskih poteh, kolesarjenju po Poljski in druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Poljski ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

   

   

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE