Treking potovanje Poljska Slovaška

Osvajamo Visoke Tatre©                                                             

Termin: 9 dni po dogovoru (priporočamo poletni termin)

Program planinarjenja / potovanja po Slovaški in Poljski:

Prvi dan: Večerni odhod iz dogovorjenega mesta. Vožnja v smeri Avstrije mimo Gradca, Dunaja, Bratislave v smeri Poljske.

Drugi dan: Zajtrk in kava iz nahrbtnika. Jutranji prihod na Poljsko v Sromowce Nižne in izlet po NP Pieniny na Trzy Korony 982m. Namestitev v hotelu. Ogled zimsko smučarskega središča Zakopane. Večerja. Nočitev. (3 ure hoje)

Tretji dan: Zajtrk. Izlet v dolino 5ih Poljskih jezer (Pięciu Stawów Polskich) – (6 ur hoje, lahko) oz. vzpon čez Šwinico na Kozi Wierch 2291m (12 ur hoje, plezalno). Večerja. Nočitev.

Četrti dan: Zajtrk. Vožnja na Slovaško in vzpon na Predné Solisko 2093m. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev. (2-5 ur hoje)

Peti dan: Zajtrk. Iz Tri Studničky vzpon na simbol Slovaškega planinstva – Kriváň 2494m. Večerja. Nočitev. (6-7 ur hoje)

Šesti dan: Zajtrk. Izlet po kanjonu Prielom Hornádu v NP Slovensky raj. Večerja. Nočitev. (5-6 ur hoje)

Sedmi dan: Zajtrk. Vzpon na najvišji vrh Poljske – Rysy 2503m (pot mestoma opremljena z jeklenicami). Večerja. Nočitev. (7 ur hoje)

Osmi dan: Zajtrk. Vzpon na Lomnický štít 2634m, drugi najvišji vrh Visokih Tater. Večerja. Nočitev. (0 – 3 ure hoje, po želji tudi več)

Deveti dan: Zajtrk. Vožnja do Bratislave, slovaške prestolnice. Prosti čas za samostojne sprehode, oglede in kosilo. Prihod v Slovenijo v popoldanskih oz. večernih urah. 

Cena planinskega potovanja na Poljsko in Slovaško je   €/osebo pri min 45 udeležencih ali   €/osebo pri min 30 udeležencih in velja za odhode iz Slovenije. (Cena je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Avtobusni prevoz na omenjeni relaciji,
 • Namestitev v hotelih*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Vstopnina v NP Pieniny,
 • Vstopnina v Tatranski NP,
 • Vstopnina v NP Slovensky raj,
 • Organizacija in izvedba potovanja ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 80€,
 • Povratna vozovnica na Lomnický štít cca 24€,
 • Taxi in žičnica za ferato Orla Perć cca 10-15€,
 • Vstopnine, kosila, osebna poraba in aktivnosti izven programa.

Prijave in informacije na info@izimanija.si 

PLANINSKA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Planinsko potovanje po Slovaški in Poljski lahko nadgradimo z izletom v Krakow, ogledom katerega drugega mesta, obiskom pivnice, planinarjenja po drugih planinskih poteh in pogorjih, vzponom na Gerlachovský štít 2654m – najvišja gora Slovaške in Visokih Tater, izletom v rudnik soli Wieliczka ali Auschwitz-Birkenau, kolesarjenju po Poljski ali Slovaški in druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Slovaški in Poljski ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  CLOSE
  CLOSE