Planinarjenje po otoku Rabu©veseli-izleti.com

Termin:  4 dni po dogovoru za planinska društva (predlagamo spomladanski ali jesenski termin)

Program planinskega štiridnevnega izleta na Rab:

Prvi dan: Odhod ob v jutranjih urah iz dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Zagreba, Ogulina do Senja, kjer se bomo peljali po Jadranski magistrali do Stinice. Trajekt nas bo zapeljal na otok Rab – luko Mišnjak. Planinski izlet po polotoku Kalifront v okviru katerega se bomo sprehodili tudi do nekaterih izmed številnih zalivov. Namestitev v hotelu. Večerja. Nočitev. (2-3 ure hoje)

Drugi dan: Zajtrk v hotelu. Planinski izlet na najvišji vrh Raba – Kamenjak 410 m, kjer je tudi žig hrvaške planinske transverzale. Po želji se boste lahko na vrh podali po krajši poti, ali pa po daljši, kjer bomo občutili ostrino kamenja pod nogami. Popoldanski sprehod po mestu Rab z bogato zgodovino. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev. (3-5 ur hoje)

Tretji dan: Zajtrk v hotelu. Transfer do Loparja in vkrcanje na ladjico za izlet na Goli otok, nekdanji Alcatraz na Jadranu s katerega ni pobegnil prav nihče. Sprehodili se bomo skozi v večini porušene in izropane objekte in nadaljevali na najvišji vrh Golega otoka – Glavina 227 m. Ob povratku se bomo lahko okrepčali v lokalni gostilni. V kolikor nam bo dopuščal čas še izlet na (zelen) otok Grgur. Povratek v hotel. Večerja. Nočitev. (1-2 uri hoje)

Četrti dan: Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po Rabu bomo zaključili s prečenjem iz Supetarske Drage do Loparja, kjer se nahaja peščena rajska plaža. Priložnost za skok v morje, okrepčilo ali sprehode. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo predvidoma v večernih urah. (3 ure hoje)

Cena planinskega potovanja na otok Rab je  €/osebo pri min 45 udeležencih ali  €/osebo pri min 40 udeležencih ali  €/osebo pri min 35 udeležencih ali  €/osebo pri min 30 udeležencih in velja za odhode iz Slovenije. (Cena je informativnega značaja in je odvisna od lokacije in termina odhoda, števila udeležencev ter vsebine programa, ki se lahko po želji skupine prilagodi)

Vključeno:

 • Organiziran prevoz s turističnim avtobusom na omenjeni relaciji z vključenimi cestninami, ddv po Sloveniji in Hrvaški, parkirninami in dnevnicami voznika,
 • Trajektna vožnja z avtobusom na relaciji Stinica – Mišnjak (Rab) – Stinica,
 • Namestitev v hotelu*** nacionalne kategorije v dvoposteljnih sobah na bazi polpenziona,
 • Priprava, organizacija in izvedba ter ddv.

Doplačila po želji:

 • Enoposteljna soba 13€ /osebo na noč,
 • Izlet z ladjico na Goli otok / Grgur ter fish-piknik 150-200HRK,
 • Živa glasba v hotelu za skupino (potrebna predhodna rezervacija),
 • Planinski zemljevid otok Rab 1:25 000,
 • Vstopnine, osebna poraba, stroški dodatnih obrokov, nakupi lokalnih izdelkov in aktivnosti izven programa.

POSEBNA PONUDBA za planinska društva: planinsko potovanje na Rab lahko podaljšamo na več dni, ali ga tudi skrajšamo, spremenimo program ali dodamo še kakšno zanimivost, ki vam je pisana na kožo. Posredujte nam rezervacijo ali povpraševanje za vaše planinsko društvo ali planinsko skupino. Z upoštevanjem vaših želja vam bomo pripravili ugodno ponudbo.

 

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE