Treking potovanje Češka

planinarjenje češka

10.-17. julij 2020

Pozor, pohitite s prijavo, skupina je skoraj polna! 92%

Kaj bomo doživeli na planinskem potovanju po Češki?

 • Osvojili bomo najvišji vrh Češke – Snežka v pogorju Krkonoše, 
 • Hodili bomo po številnih parkih naravnih fenomenov…
 

Češka na seznam varnih držav in ob povratku ni karantene! Tja potujemo samo skozi Avstrijo. V primeru poslabšanja na Češkem lahko padea rumeni seznam, kar pa za Slovence pomeni, da prav tako ni karantene ob povratku. 

Planinsko potovanje po Češki – mi smo že v polnem štartu. 

Program treking potovanja po Češki:

1. dan
Odhod v poznih večernih urah iz dogovorjenega mesta (Maribor, Grajena in Ptuj) ter nočna vožnja skozi Avstrijo.
2. dan
Dopoldanski prihod na Češko- Opoldanski postanek v Pragi. Nato se zapeljemo čisto na sever države. Namestitev v hotelu v mestu Dečin. Samostojni ogledi, sprehodi ali počitek. Večerja. Nočitev.
3. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarjenje NP České Švýcarsko, na meji z Nemčijo. Spremljale nas bodo čudovite geomorfološke oblike. Večerja. Nočitev.
4. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po naravnem rezervatu Kokorinsko. Popoldansko kopanje v bližnjem jezeru. Večerja. Nočitev.
5. dan
Zajtrk v hotelu. Izlet po parku Česky raj oz. Bohemski paradiž, ki je bil prvi naravni rezervat na Češkem. Namestitev v Krkonoših. Večerja. Nočitev.
6. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po Krkonoših – okrog zaščitenega vrha Vysoke Kolo 1509 m. Pot vodi le nekaj metrov pod vrhom. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)
7. dan
Zajtrk v hotelu. Vzpon na najvišji vrh Češke – Snežka 1603 m, ki se nahaja v pogorju Krkonoše na meji s Poljsko. Večerja. Veselo druženje. Nočitev. (5-6 ur hoje)
8. dan
Zajtrk v hotelu. Slovo od Češke. Povratek z vmesnimi postanki proti Sloveniji kamor prispemo v večernih urah.

Cena treking potovanja

Cena planinskega potovanja po Črni gori pri min. 40 potnikih znaša  €/osebo 

Dokumenti: osebna izkaznica ali potni list, evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, komercialno zdravstveno zavarovanje (priporočamo), planinska izkaznica (če jo imate).

Vključeno v ceno:
5/5
Možna doplačila:

*Doplačila sporočite takoj ob prijavi.
Kasnejše spremembe niso mogoče!

*Odpovednina in zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini – kaj je vključeno? 

Informacije in prijave

Informacije in prijave preko spodnjega obrazca ali na: info@izimanija.si do zasedbe prostih mest (avtobus).

Ob prijavi je potrebno vplačati celotni znesek  € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun:

Izimanija d.o.o.,
Grajena 74,
2250 Ptuj

SI56 6100 0002 0237 748

Sklic/Referenca: SI 00 1007

Namen: ČEŠKA

BIC/SWIFT: HDELSI22

Koda namena: SCVE

Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate.

 

*Za planinarjenje po Češki je potrebna psiho-fizična pripravljenost. Glede svoje sposobnosti se posvetujte z zdravnikom in našo agencijo pred prijavo.

**V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 3 mesece pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

 

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Treking potovanje po Češki lahko nadgradimo z drugimi planinskimi turami, kolesarjenjem po Češki, drugi aktivni športi, izletom v Prago in druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Češki ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

 

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Kako se prijavim? Svojo prijavo nam pošljite preko kontaktnega obrazca ali na elektronski naslov info@izimanija.si v katerem navedete:

 • ime in priimek (kot v potnem listu)
 • na katero destinacijo in termin se prijavljate
 • vašo telefonsko številko
 • želje glede morebitnih doplačil (enoposteljna soba, zavarovanja ipd.)
 • posebnosti glede potovanja (prehranske ali zdravstvene posebnosti, želje glede spalnega reda ipd.)

V kolikor se prijavljate skupaj s partnerjem navedite podatke obeh. Za potrditev prijave je potrebno vplačilo akontacije v roku 3 dni od pisne potrditve prijave. Podatki za nakazilo so navedeni zgoraj. Prav tako nam pošljite fotokopijo potnega lista ali osebne izkaznice na sedež podjetja ali skenirano na naš email.

Velikost skupine? Predvidena velikost skupine je 40-50 potnikov.  

Potujem sam/-a in ne želim enoposteljne sobe? Dobrodošli. V kolikor želite deliti sobo z drugo sopotnico ali sopotnikom to sporočite ob prijavi in vam bomo ”cimro ali cimra” našli mi. Veliko ljudi potuje samih in verjamemo, da se bo našla druga potnica ali potnik za delitev sobe. V kolikor vam ”cimre ali cimra” ne uspemo najdit in ste ob prijavi bili pripravljeni deliti sobo z drugo osebo vam stroška enoposteljne sobe NE zaračunamo.

Kakšni so plačilni pogoji? Ob prijavi poravnate akontacijo na TRR. Razliko pa do 30 dni pred odhodom. Možno je plačevanje po obrokih, ali v enkratnem znesku. Ko se bo približeval rok plačila vam bomo poslali opomnik. Zaradi lažje razporeditve vaših odhodkov priporočamo zgodnejše prijave.

Dodatna vprašanja? Ali je ostalo kakšno vprašanje neodgovorjeno? Prosim napišite nam vprašanje, pomislek ali idejo preko spodnjega kontaktnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Zagotovo si želiš avanturo, kajne? =)

Prijavi se sedaj!

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Sorodna potovanja

  Comments are closed.
  CLOSE
  CLOSE