Treking potovanje Črna Gora

planinarjenje črna gora

se vidimo ko bo vstop brez omejitev

Pozor, pohitite s prijavo, skupina je skoraj polna! 92%

Kaj bomo doživeli na planinskem potovanju po Črni gori?

 • Osvojili bomo številne vrhove črnogorskega primorja – zahodnega dela države: najbolj poznani gorovji sta Orjen in Lovćen, 
 • Ker imamo hotel ob obali bomo lahko vsak dan skočili v morje, 
 • Obiskali bomo razgledišče na Rijeko Crnojevića, Virpazar, Sveti Štefan, Cetinje, Kotor, Budvo, Skadarsko jezero, …
 

Črna gora = prva država v Evropi brez virusa 🙂 Dodana na seznam varnih držav in ob povratku ni karantene! Tja potujemo samo skozi Hrvaško.  

Planinsko potovanje po Črni gori – mi smo že v polnem štartu. 

Program treking potovanja po Črni gori:

1. dan
Odhod v večernih urah iz dogovorjenega mesta (Maribor, Grajena in Ptuj) ter nočna vožnja po Hrvaški mimo Zagreba, Splita proti Dubrovniku.
2. dan
Prečakanje črnogorske meje in le 1 ura nas loči od naše destinacije. Namestitev v hotelu v Budvi, kjer bivamo ves čas. Samostojni ogledi, sprehodi, kopanje v morju ali počitek. Večerja. Nočitev.
3. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarjenje po pogorju Orjen. Vzpon mimo planinskega doma Za Vratlom 1160 m na vrh Subra 1679 m. Spremljale nas bodo čudovite geomorfološke oblike. Večerja. Nočitev. (5 ur hoje)
4. dan
Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo na najvišji vrh pogorja Lovćen – Jezerski vrh 1657 m, kjer se nahaja tudi Njegušev mavzolej. Popoldanski prosti čas v nekdanji kraljevi prestolnici Cetinje. Večerja. Nočitev. (3-4 ure hoje)
5. dan
Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo na cca 700 m visok greben Vrmac, ki loči Tivatski in Kotorski zaliv. S tem pa nudi čudovite razglede na Boko Kotorsko in Kotor. Popoldanski samostojni ogled mesta Kotor. Večerja. Nočitev. (4 ure hoje)
6. dan
Zajtrk v hotelu. Dan za turistični izlet po črnogorskem primorju. Ogledali si bomo znamenitosti Rijeka Crnojevića, Virpazar in Skadarsko jezero, se ustavili na razgledišču na otoček Sv. Štefan, … Možnost popoldanskega izleta na otok sv. Nikola s Hawaii plažo. Večerja. Nočitev. (dan brez hoje)
7. dan
Zajtrk v hotelu. Zadnji planinski izlet bo po Primorski planinarski stazi, ki pa ne pelje ob morju, ampak visoko po razgledni planoti. Še zadnji nakupi in pakiranje. Večerja. Veselo druženje. Nočitev. (4-5 ur hoje)
8. dan
Zajtrk v hotelu. Slovo od Črne gore. Povratek z vmesnimi postanki proti Sloveniji kamor prispemo v večernih urah.

Cena treking potovanja

Cena planinskega potovanja po Črni gori pri min. 40 potnikih znaša 433 €/osebo 

Dokumenti: osebna izkaznica ali potni list, evropska kartica zdravstvenega zavarovanja, komercialno zdravstveno zavarovanje (priporočamo), planinska izkaznica (če jo imate).

Vključeno v ceno:
5/5
Možna doplačila:

*Doplačila sporočite takoj ob prijavi.
Kasnejše spremembe niso mogoče!

*Odpovednina in zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini – kaj je vključeno? 

Informacije in prijave

Informacije in prijave preko spodnjega obrazca ali na: info@izimanija.si do zasedbe prostih mest (avtobus).

Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo 100 € v roku 3 delovnih dni na transakcijski račun:

Izimanija d.o.o.,
Grajena 74,
2250 Ptuj

SI56 6100 0002 0237 748

Sklic/Referenca: SI 00 1007

Namen: ČRNA GORA

BIC/SWIFT: HDELSI22

Koda namena: SCVE

Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate.

 

*Za planinarjenje po Črni gori je potrebna psiho-fizična pripravljenost. Glede svoje sposobnosti se posvetujte z zdravnikom in našo agencijo pred prijavo.

**V primeru nezadostnega števila prijavljenih do 3 mesece pred odhodom se potovanje odpove. Udeleženci dobijo vrnjen celotni vplačan znesek.

 

POSEBNA PONUDBA za zaključene skupine: Možnost prilagoditve programa vašim željam. Treking potovanje po Črni gori lahko nadgradimo z drugimi planinskimi turami, kolesarjenjem po Črni gori, drugi aktivni športi, izletom v Podgorico in druge aktivnosti.

Posredujte nam vašo rezervacijo planinarjenja po Črni gori ali povpraševanje za vaš planinski izlet v okviru planinskega društva (PZS). Brezplačno vam pripravimo ponudbo in program popolnoma prilagodimo vašim željam.

 

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Kako se prijavim? Svojo prijavo nam pošljite preko kontaktnega obrazca ali na elektronski naslov info@izimanija.si v katerem navedete:

 • ime in priimek (kot v potnem listu)
 • na katero destinacijo in termin se prijavljate
 • vašo telefonsko številko
 • želje glede morebitnih doplačil (enoposteljna soba, zavarovanja ipd.)
 • posebnosti glede potovanja (prehranske ali zdravstvene posebnosti, želje glede spalnega reda ipd.)

V kolikor se prijavljate skupaj s partnerjem navedite podatke obeh. Za potrditev prijave je potrebno vplačilo akontacije v roku 3 dni od pisne potrditve prijave. Podatki za nakazilo so navedeni zgoraj. Prav tako nam pošljite fotokopijo potnega lista ali osebne izkaznice na sedež podjetja ali skenirano na naš email.

Velikost skupine? Predvidena velikost skupine je 40-50 potnikov.  

Potujem sam/-a in ne želim enoposteljne sobe? Dobrodošli. V kolikor želite deliti sobo z drugo sopotnico ali sopotnikom to sporočite ob prijavi in vam bomo ”cimro ali cimra” našli mi. Veliko ljudi potuje samih in verjamemo, da se bo našla druga potnica ali potnik za delitev sobe. V kolikor vam ”cimre ali cimra” ne uspemo najdit in ste ob prijavi bili pripravljeni deliti sobo z drugo osebo vam stroška enoposteljne sobe NE zaračunamo.

Kakšni so plačilni pogoji? Ob prijavi poravnate akontacijo na TRR. Razliko pa do 30 dni pred odhodom. Možno je plačevanje po obrokih, ali v enkratnem znesku. Ko se bo približeval rok plačila vam bomo poslali opomnik. Zaradi lažje razporeditve vaših odhodkov priporočamo zgodnejše prijave.

Dodatna vprašanja? Ali je ostalo kakšno vprašanje neodgovorjeno? Prosim napišite nam vprašanje, pomislek ali idejo preko spodnjega kontaktnega obrazca. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Zagotovo si želiš avanturo, kajne? =)

Prijavi se sedaj!

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Vaše sporočilo

  Sorodna potovanja

  Comments are closed.
  CLOSE
  CLOSE