Planinarjenje Omiš

omiš

prvomajski prazniki 2022

Zbiramo prijave 82%

Kaj boš doživel na tem treking potovanju?

Za prvomajske počitnice smo pripravili 5-dnevni program po vrhovih Omiške rivijere!

Imate radi, da vas prvomajsko sonce zagreje in uživate v hoji s pogledi na morje? Radi vsak dan skočite v morje? Potem je planinarjenje Omiš najboljša izbira zate.

Povzpeli se bomo na Omiško Dinaro, Perun in Komornjak. Hodili bomo po ilirski rečni poti, navdušeno opazovali lepote kanjona Cetine po katerem se bomo z ladjico tudi zapeljali. Naše druženje bomo zaključili na izviru Cetine in se zadovoljni vrnili domov. 

Hotel se nahaja ob morju v Omišu, tako da se lahko kak izlet izpusti in uživate po svoje.

Program planinarjenja po Omišu:

1. dan
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije (Maribor, Ptuj). Vožnja mimo Zagreba, Gospića in skozi Split do čudovite Omiške riviere in mesta Omiš. Namestitev v hotelu. Čas za prvi planinski izlet – skozi Naklice se bomo povzpeli na razglednik Komorjak 195 m, od koder imamo čudovit pogled na kanjon Cetine. Večerja. Nočitev. (2 uri hoje)
2. dan
Zajtrk v hotelu. Planinski izlet po ilirski riječni stazi, ki nam bo postregla s čudoviti razgledi na kanjon Cetine in hojo ob Cetini. Popoldanska vožnja z ladjico po Cetini z okrepčitvijo na Radmanovih mlinicah. Večerja. Nočitev. (4 ure hoje)
3. dan
Zajtrk v hotelu. Planinarili bomo po Omiški Dinari in osvojili najvišji vrh – Kula Imber 864 m. Spustili se bomo mimo planinskega zavetišča Luda kuća 650 m. Popoldanski samostojni ogled Omiša, možnost kopanja in druženja.Večerja. Nočitev. (4 ure hoje)
4. dan
Zajtrk v hotelu. Povzpeli se bomo na Perun 433 m, ki ponuja odličen razgled na Split in otoke Srednje Dalmacije. Nakupi spominkov in pakiranje. Večerja. Nočitev. (4 ure hoje)
5. dan
Zajtrk v hotelu. Odpravili se bomo do izvira reke Cetine, ki se nahaja pod najvišjo goro Hrvaške – Dinara, Sinjal. Turkizno oko ne pusti nikogar ravnodušnega. Povratek proti Sloveniji kamor prispemo v večernih urah.

Cena treking potovanja

Cena planinskega potovanja po Omišu pri min. 40 udeležencih znaša  €/osebo za prijave s plačilom akontacije do 15.4.2022 (podaljšano)

Redna cena:  €/ osebo

Dokumenti: veljavna osebna izkaznica ali potni list; evropska zdravstvena kartica; komercalno zdravstveno zavarovanje s kritjem za koronavirus; korona dokazila. 

Vključeno v ceno:
5/5
Možna doplačila:

*Doplačila sporočite takoj ob prijavi.
Kasnejše spremembe niso mogoče!

*Odpovednina in zdravstvena in nezgodna zaščita za potovanje v tujini – kaj je vključeno? 

Informacije in prijave

Informacije in prijave preko spodnjega obrazca ali na: info@izimanija.si do zasedbe prostih mest.

Ob prijavi je potrebno vplačati akontacijo x € po osebi v roku 24 ur na transakcijski račun:

Izimanija d.o.o.,
Grajena 74,
2250 Ptuj

SI56 6100 0002 0237 748

Sklic/Referenca: SI 00 863

Namen: OMIŠ

BIC/SWIFT: HDELSI22

Koda namena: SCVE

Razlika se poravna najkasneje 30 dni pred odhodom.

S prijavo in plačilom akontacije izjavljate, da ste prebrali splošne pogoje Izimanija d.o.o. in se z njimi strinjate.

 

POGOSTO POSTAVLJENA VPRAŠANJA

Kako se prijavim? Svojo prijavo nam pošljite preko kontaktnega obrazca ali na elektronski naslov info@izimanija.si v katerem navedete:

 • ime in priimek (kot v potnem listu)
 • na katero destinacijo se prijavljate
 • vašo telefonsko številko
 • želje glede morebitnih doplačil
 • posebnosti glede potovanja (zdravstvene ali prehranske posebnosti, želje glede spalnega reda, …)

V kolikor se prijavljate skupaj s partnerjem navedite podatke obeh. Za potrditev prijave je potrebno vplačilo akontacije. Podatki za nakazilo so navedeni zgoraj.

Potujem sam/-a in ne želim enoposteljne sobe? Dobrodošli. V kolikor želite deliti sobo z drugo sopotnico ali sopotnikom to sporočite ob prijavi in vam bomo ”cimro ali cimra” našli mi. Veliko ljudi potuje samih in verjamemo, da se bo našla druga potnica ali potnik za delitev sobe. V kolikor vam ”cimre ali cimra” ne uspemo najdit in ste ob prijavi bili pripravljeni deliti sobo z drugo osebo vam stroška enoposteljne sobe NE zaračunamo.

Kakšna bo velikost skupine? Doslej smo na dalmatinske otoke vodili skupine velike za avtobus do cca 50 oseb.

Kako je glede prtljage? Nahrbtnik za planinske izlete in avtobusno potovanje ter kovček ali potovalka za hotel. Vsak dan se vračamo v isti hotel, tako da imate le dnevni pohodni nahrbtnik. 

Kje bomo nameščeni? V mestu Omiš pod Omiško Dinaru smo nastanjeni v hotelu 3* praktično na plaži. Naziv hotel prejmete pred odhodom (obvestilo). Priporočamo večerni sprehod po mestu.

Kaj bomo jedli? Evropska in dalmatinska kulinarika. Zaradi korona ukrepov so samopostreži bifeji omejeni – zato servirana večerja.

Ali je voda pitna? Priporočamo kupovanje flaširane vode.

Kdo je naš slovenski vodnik? Predviden vodnik je slovenski planinski vodnik ali turistični vodnik z mednarodno licenco.

Kako bomo potovali? S turističnim avtobusom iz odhodnega mesta ali potovalnim kombijem v primeru manjšega števila prijav. Po kanjonu Cetine z ladjico lokalnega prevoznika. 

Kakšno opremo potrebujem? Priporočamo turistično – pohodniški opremo. Seznam potrebnega prejmete pred odhodom.

Kakšno bo vreme? Vreme v Omišu in Dalmaciji je nemogoče predvideti. Predvidevamo, da čez dan okrog 20-25 °C, za prijetno hojo po planinskih poteh in za pogumne možnost skoka v morje. Slabo vreme (dež, močan veter, nizke temperature) v času prvomajskih praznikov ni izključeno.

Kako je glede denarja? Uradna valuta hrvaška kuna HRK, ki si jo zamenjate v Sloveniji. Potrebno je predhodno naročanje gotovine na banki. Na poti ne bomo stali zaradi zamenjave valute. Omejeno je plačevanje s karticami. Bankomat je v Omišu.

Potni list ali osebna izkaznica? Za vstop na Hrvaško je dovolj veljaven osebni dokument.

Ali je destinacija varna? Ni varnostnih zadržkov – razen koronavirus. Priporočamo običajno previdnost na potovanju v Omiš. Podrobnosti preverite na Ministrstvu za zunanje zadeve.

Kako je glede cepljenj? Trenutno nobeno cepljenje ni obvezno za vstop na Hrvaško.

Ali so napitnine obvezne? Natakarji in drugi osebje bo manjše napitnine veselo

Kakšni so plačilni pogoji? Ob prijavi poravnate akontacijo na TRR. Razlika pa kot je navedeno v razpisu pred odhodom. Možno je plačevanje po obrokih, ali v enkratnem znesku. Ko se bo približeval rok plačila posameznega obroka vam bomo poslali opomnik. Zaradi lažje razporeditve vaših odhodkov priporočamo zgodnejše prijave.

Kako je glede komunikacije s svetom? V namestitvah je pravioma brezžično internetno omrežje. Ker se nahajamo znotraj EU je gostovanje – mobilni podatki – ugodni. Prav tako je zelo ugodno ali celo v vaš telefonski paket vključeno brezplačno klicanje ali smsi v Slovenijo. Vodnik bo sproti objavil kakšno fotografijo na naši Facebook strani.

Ali bomo pred odhodom imeli srečanje? Za navedeno potovanje srečanje ni predvideno.

A je še ostalo kakšno vprašanje neodgovorjeno? Zakaj bi čakali na jutri, ko pa lahko izkoristimo prednosti globalizacije še danes. Dosegljivi smo na +386 70 614 784 ali na info@izimanija.si ali preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Izvedi več o destinaciji na našem blogu 🙂

Zagotovo si želiš avanturo, kajne? =)

Prijavi se sedaj!

  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Vaša telefonska številka (obvezno)

  Izberi termin (obvezno)

  Izberi doplačila

  Vaše sporočilo

  Sorodna potovanja

  Comments are closed.
  Paste your AdWords Remarketing code here
  CLOSE
  CLOSE